Dermix Hand&Nail Cream and Makeup Remover

Zdravo drage moje!Danas vam pišem o proizvodima brenda Dermix koje sam skoro dobila priliku da isprobam,i moram da priznam da su mi se veoma dopali!Dermix je brend domaće proizvodnje i smatram da mu tek predstoji velika popularnost,a o tome govori kvalitet proizvoda i trud koji se ulaže kako u sam proizvod tako i u pakovanje,koje izgleda veoma lepo i luksuzno.



Hello my lovelies!For today I prepared you post about serbian brand Dermix.Hope you'll love it, turn on translate option and enjoy my post on your language!


Svi naši proizvodi su kreirani u skladu sa najnovijim dostignućima i osnovnim principima naučne dermatologije. Proizvodi su razvrstani u dve kolekcije Dermix Skin Care i Dermix Medical Care. Dermix recepture su rezultat naučnog rada i dugogodišnjeg iskustva renomiranog Prof. dr M. Milojevića i naučnog tima naših kompanija. Stručnost ovog tima u oblasti kozmetske dermatologije i njihova posvećenost očuvanju zdrave i lepe kože garant su visokog kvaliteta i idealne sinergije sastojaka u Dermix preparatima.


Efikasnost formula i veliki broj zadovoljnih korisnika najbolji su pokazatelji trajnog poverenja u naše proizvode. Odaberite i Vi najbolje za Vašu kožu.

Inspirisan naukom, Dermix je sinonim za lepu i zdravu kožu!


 Dermix Hand&Nail Cream


Reč proizvođača:Mikroemulzija za intenzivnu hidrataciju i negu kože ruku. U svom sastavu sadrži organski vezan magnezijum (organomagnezijum), elagijsku kiselinu iz šumskih jagoda snažnog antioksidantnog dejstva, kao i dexpanthenol koji omogućava regeneraciju matriksa nokatnih ploča i daje im blistav izgled. Brzo se resorbuje i ostavlja kožu dugotrajno mekom i nežnom.


Sastav:Aqua, Glyceryl monostearate, Glycerol, Stearic acid, PEG-100 stearate, Cetearyl octanoate, Cyclomethicone, Caprylic/capric triglyceride, Carbamid, Dexpanthenolum, Allantoinum, Magnesium stearate, Sodium benzoate, Fragrance.

PROIZVOD NE SADRŽI PARABEN, NIJE TESTIRAN NA ŽIVOTINJAMA I NE MASTI KOŽU.

Kada sam videla sam sastav bilo mi je jasno da se radi o proizvodu koji će mi najverovatnije izuzetno odgovarati.Tekstura kreme je malo gušća i masnija medjutim brzo se upija u kožu a ruke ostavlja osveženim i hidriranim.


Dovoljna je samo mala količina da koža ostane prijatna i nahranjena,a par puta sam i nanela malo veću količinu i ponašala se kao da sam stavila masku za hidrataciju bruku,a sam efekat je bio bolji nego kod većine "pravih" maskica sa tom namenom.Odlično mi je poslužila za moje izmučene ruke od konstantnog pranja i korišćenja hand sanatizera i definitivno planiram da je uzmem opet!

Pakovanje ima 75ml i cena je 550din(5e),a trenutno je možete naći na popustu za 412,5din(3,5e)!!!

Dermix Makeup Remover


Reč proizvodjača: Efikasno uklanja šminku i vodootpornu maskaru, ostavljajući kožu besprekorno čistom i nežnom.



Sastav:Aqua, PEG-100 stearate, Glyceryl monostearate, Cetyl palmitate, Stearic acid, Polyethoxylated sorbitan/oleic acid, Cetearyl alcohol, Light liquid paraffin, Glycerolum, Hamamelis virginiana (Witch hazel) fluid extract, L-Lactic acid, Cyclomethicone, Eucalyptus globulus essential oil.

PREPARAT NE SADRŽI PARABEN I NIJE TESTIRAN NA ŽIVOTINJAMA


 Koristi se tako što se koža nakvasi mlakom vodom,ukloni se tuferom a potom spere.

Ne iritira oči,odlično skida šminku i koža nakon njega ostaje glatka i meka.Jako je prijatan na licu i odlično se uklopio u moju rutinu.Kako uvek koristim gelove za skidanje šminke kao drugi korak trebalo mi je neko vreme da se naviknem na drugačiju formulu,medjutim kao što sam već rekla,nije mi teško palo.

Pakovanje ima 200ml i cena je 1090din(9e),a trenutno ga  možete naći na popustu za 817,5din(7e)!!!

To  bi bilo sve za današnji post,nadam se da vam se dopao!Pišite mi da li ste čule do sada za brend Dermix kao i da li ste probale nešto od njihovih proizvoda,a i kako vam deluju proizvodi o kojima sam vam pisala.Kao što sam rekla,ja sam sa oba pozitivno iznenadjena i nadam se da ću u budućnosti imati priliku da probam još nešto od proizvoda ovog brenda,a o tome vam svakako prenosim utiske!

Online shop Dermix brenda-dermix.rs
Dermix instagram profil-@dermix.rs
Moj instagram profil-queens_beautycorner

Коментари

  1. Sometimes, a thicker cream is better! Thank you for sharing your thoughts on these. Very informative.
    the creation of beauty is art.

    ОдговориИзбриши
  2. Odličan post,jako lepo si objasnila oba proizvoda. Fotke su divne ❤️

    lepotaodaleks.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Thanks hun, already following u ;)

    missunderstoodstyle.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Odličan post. Divna recenzija. Sve je sjajno opisano.😊

    Sweet-dreams-14.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  5. Divan post,nisam čula za ove proizvode prije niti sam ih koristila,ali definitivno me je osvojila činjenica da nisu testirani na životinjama,toga bi trebalo više! :)

    https://tendresse2.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  6. Both products look good. Thanks for sharing.
    I hope you´ll visit my blog soon. Have a nice day!

    ОдговориИзбриши
  7. They sound like interesting products! Thanks for sharing! :)

    ОдговориИзбриши
  8. Baš mi je drago da su ti utisci pozitivni jer sam i ja isprobala dva njihova proizvoda i delim tvoje mišljenje što se tiče makeup remover-a, a takođe sam oduševljena i sa balzamom za telo. Moraću da uzmem ovu kremicu jer mi deluje baš efikasno! Divna recenzija! ❤

    www.iammilitza.com

    ОдговориИзбриши
  9. Koristim ovaj make up remover i mnogo mi se svidja. Jedan od odličnih proizvoda za uklanjanje šminke.

    ОдговориИзбриши
  10. A very interesting and useful presentation. I don't know this product but I am glad to discover it thanks to your blog. I would really love to try another product that is not tested on animals. Thank you for your visit on my blog, I would love to follow and support each other!

    ОдговориИзбриши
  11. Divna recenzija 🤗 nisam probala nista od ovog brenda ali me zanima sad ❤

    ОдговориИзбриши
  12. Nažalost nisam imala priliku probati proizvode, ali vidim po komentarima drugih da su stvarno odličini i da rade svoj posao.
    Super post:D

    https://sosihappylife.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  13. Always looking for new skincare products to try! Thanks for the review.


    lots of love, Miri
    www.meetmimri.com

    ОдговориИзбриши
  14. This brand is new to me. Thanks for interesting review :)

    ОдговориИзбриши
  15. Upravo sam objavila post o Dermix proizvodima! Odusevljena sam a tvoj post je divan!!

    zapratila sam te!

    jfashionlover.online <3

    ОдговориИзбриши
  16. I didn't hear about this brand, thanks for sharing!
    Have a nice day!

    www.luciagallegoblog.com

    ОдговориИзбриши
  17. It looks good, but I did not know before it, I mean this cosmetic brand. :) It is new for me.

    Somethingbykate

    ОдговориИзбриши

Постави коментар