Favoriti meseca-Mart


Prosto ne mogu da verujem da vreme ovako brzo leti i da je april već počeo...
Ovog meseca nemam puno makeup proizvoda,jer sam u glavnom nastavila da koristim proizvode kao i u februaru,i ne želim da se ponavljam sto puta.Zato cu pisati o nekim novitetima koji su su me ovog meseca prijatno iznenadili i koje sam redovno koristila.

Prvi na redu je Aurin cover me korektor o kom je moj prošli post tako da ako vas nešto više zanima o njemu,pogledsjte u prošom postu.

Korektor je zaista dobar,srednje prikriva,kremast je,lako razmaziv i idealan za svaki dan.I ako je namenjen samo za bubuljice i ostale nepravilnosti,meni odlično radi posao i kada su podočnjaci u pitanju.Cena mu je 399 dinara,ali cena varira od mesta gde kupujete,

Pošto volim da stalno imam neki lak na noktima,mesešni favoriti ne mogu da prodju bez nekog novog.Ovog meseca to su definitivno HM lakovi,i to nije bitna boja,svi su odlični.

Kupila sam ih još sredinom februara u Beču,ali su mi bile nekako vesele boje i čekala sam lepše vreme za njih.Totalno slučajno sam ih kupila,kupovala sam neku odeću i dok sam čekala u redu za kasu,oni su stajali tu pored i svidele su mi se ove dve boje,i za 1e ne može da ispadne loše,pa sam rešila da ih probam(sad se kajem što nisam uzela još neku boju,mada se ne saćam ni da ih je bilo puno).Svaki HM u inostranstvu ima jedan deo sa šminkom,i tu imaju i neki lakovi koju su oko 8e(njih nisam probala,delovali su mi sasvim obično a i nisu bili provereni).
Kada sam konačno otvorila lakove sam se oduševila.Prvo što im je bočica preeslatka,drugo jako su kvalitetni i dugo se zadržavaju na noktima,i sad ću vam o oba ukratko napisati po nešto.

Boja je fenomenalna,idealna za proleće (a posebno sad kad je crveno ponovo u modi).Dovoljan je jedan tanak sloj i već ćete imati jaku koralnu crvenu,tako da dalje premazivanje nije ni potrebno,a za one koji ne vole te vrišteće crvene boje(kao što sam ja),preporučujem da namažu još jedan sloj,jer tada boja postaje dosta tamnija i hladnija,što mi se jako dopada.Lak se zaista ne  ljušti sa noktiju nekoliko dana,a  sa top coatom ko zna koliko može da stoji na noktima...(lak me manje drečav nego na slici)

Sledeći je providni lak sa belim,crnim i svetlo roze kružićima u sebi,koji se maže kao top coat.

Ja sam se zaljubila u ovaj lak na prvi pogled,ali tek prvi put kada ga namažete shvatite koliko je zaista dobar.Ja sam već imala sličan lak,Sephora grafitti,samo što je on imao samo crne i bele kružiće(stvarno ne znam kako da ih nazovem...).I Golden Rose ima neku verziju takvog laka,ali je meni ovaj ubedljivo najlepši,posebno zbog ovih kružića nežne roze boje koja je takođe hit ovog proleća.a i s tim da je taj Sephora lak oko dve hiljade,a ovaj HM koji je još bolji 0,99e,shvatite koliko se isplati kupiti ga,ja sam i dalje pod utiskom...
Sve u svemu,nije bitno koje je boje lak,jer sam kasnije probala kod drugarice isti samo kreč beli i plavi,takodje je dovoljan jedan sloj da se namaže,dugo stoji na noktima i brzo se suši.Tako da ako negde naletite na ove lakove,obavezno uzmite bilo koju boju,jer su sve odlične.
Žao mi je što HM još nije uveo lakove u Srbiju,ali nadam se da će se to desiti u skorije vreme :)

I narvno,pored toga što treba da vodimo računa o tome da nam nokti uvek budu uredni,treba da vodimo računa i o tome da budu kvalitetni i zdravi,a z ato svima preporučujem Eveline Agran Elixir 8 in 1 ulje za zanoktice,jačanje noktiju i svašta još.

Ulje se na nokte nanosi svako veče,četiri dana za redom i petog dana se skida acetonom i postupak se ponavlja dokle god vam problemi sa noktima i zanokticama ne nestanu(meni je bilo potrebno da to odradim samo dva puta).Preporučujem svima sa krhkim noktima i suvim zanokticama,zaista ulje savršeno obavlja posao.Cena mu je oko 250 dinara,što stvarno mislim da se isplati.

Sada slede dva proizvoda za usne,koje sam često koristila i zajedno.
Prvi je Rosal Morning Rose labelo.Ja inače ta labela u boji ne volim,ali eto svuda postoje izuzeci.
U poslednje vreme su mi usta često bila ispucala,a kad god sam negde išla na duže trebao mi je karmin tako da sam ja pre izlaska iz kuće mazala karmin i kad bi boja počela da bledi dopunjavala bi ga labelom,koje mi je ujedno i hidriralo usne,tako da se ovo labelo u mom dzepu moglo naći 24h dnevno.

I ako mi se labelo na početku učinilo mnogo suvo,nakon nekoliko mazanja postaje dosta kremastije.Kao što na slici možete videti skoro sam ga potrošila,i planiram ponovo da ga kupim,jer mi je ta nude roze boja idealna za svaki dan,a pogotovo ako rano izlazim iz kuće i nemam vremena da se dugo zabavljam sa usnama...
Cena labela je oko 260 dinara,opet zavisi od mesta gde kupujete,ali ga svakako svima preporučujem.

Stvar sa kojom sam ga kombinovala je Golden rose velvet matte lipstick 07.Takodje nude roze boja,slična kao kod Morning Rose labela,samo mat.

Za razliku od većine mat karmina,karmin je jako kremast i bukvalno klizi po usnama.Sasvim je dovoljan jedan sloj za savršen izgled usana.Sve u svemu,Milim da je Golden Rose napravio pun pogodak sa ovom idejom da spoji kvalitet i pristupacnost.Karmin kosta od 200-250 dinara,ponovo zavisi od "popularnosti" parfimerije u kojoj kupujete,kao i za sve u našoj zemlji...

Takodje sam u Beču kupila neku neobičnu Look by Bipa olovku za usta,za koju nigde nisam mogla da nadjem rezač u odgovarajućoj velični.Ni jedan od rezača  sa velikom i malom rupom koje sam kupovala nije imao dovoljnu široku veću rupu.Fino sam se je namučla sa njim dok nisam naišla na ovaj Artdeco rezač u parfimeriji Glamour u Knez Mihajlovoj.

Cena rezača je 400 dinara,sto nije mnogo jer bez njega nikako ne bih mogla da koristim olovku koja je fenomenalna(sledi recenzija i o njoj,ali otom potom).


I poslednja stvar je Sensilis face care tonik za čišćenje lica.

Trebalo mi je na brzaka da kupim nešto za čišćenje lica,dok ne kupim tonik koji inače koristim,i u apoteci su mi preporučili ovaj,pa rekoh ajde da probam.Stvarno odlična stvar,a jako povoljna,oko 300 din,za razliku od seruma i tonika od po nekoliko hiljada a istog kvaliteta.Čisti lice odlično i posle njega se osećate osveženo i prijatno,nije kao neki tonici koji iritiraju kožu.Ima prijatni miris limuna,i to mi se takodje jako dopada,jer dodatno daje osećaj svežine.

Nadam se da vam se post svideo,pišite mi u komentarima vaše utiske o ovim proizvodima,i preporučite mi ako znate neki dobar korektor za podočnjake,pošto ovaj moj mučeni Aurin super to prekrije,ali nekim danima kada jako malo spavam,meni ništa ne pomaže...
Instagram profil queens_beautycorner



Коментари

Постави коментар