My favourite(mascara)-MAXFACTOR 2000 CALORIE curved brush volume&curl

Definitivno jedan od najtraženijih postova j moja omiljena maskara.Ja  suštini volim da isprobavam nove maskare i da eksperimentišem,ali se uvek nekako vratim ovoj.U pitanju je MaxFactor 2000 calorie sa zakrivljenom četkicom.Od kako sam je kupila pred prošlo leto sam se zaljubila u nju i ni jednom me nije izneverila.


Dolazi u pakovanju od 9ml po ceni od 1259din(mada sam čitala da cena varira od parfimerije do parfimerije,ja sam je kupila u Glamour parfimeriji u Knez Mihajlovoj.

Šta kažu proizvođači?
Ova maskara veoma efikasno povećava volumen trepavica.Otporna na svakodnevno dodirivanje očiju,za fantastičan doživljaj maskare koja se ne razmazuje.Lako se uklanja sredstvom za skidanje šminke,preparatom za čišćenje lica,ili sapunom i vodom.Bez mirisa i vlakana,pogodna je za osobe sa osetljivim očima i one koje nose kontaktna sočiva.Jedinstvena kombinacija sastojaka koji su otporni na razmazivanje,trljanje i vlagu.Posebno dizajnirana četkica omogućava potpuno i lako nanošenje slojeva maskare na vaše trepavice kako biste dobili izgled koji želite,bez grudvica i slepljivanja.


Sa većinom gore spomenutog se slažem.Maskara je dugotrajna,ne trusi se,savršene je gustine,ne razmazuje se i ima fenomenalnu četkicu.Nanošenje je brzo i lako,dooljan je jedan sloj,osim ako ne želite da postignete efekat Drag Queen trepavica,tada je potrebno naneti dva sloja.Maskara je oftamološki ispitana,bez vlakana,odlična za osetljive oči i za osobe sa sočivima.Malo se grudva,ali samo treba obratiti pažnju da se ne izvuče previše proizvoda sa četkicom.

Na slici gore možete videti moje oći,sa i bez maskare,kako biste se sami uverili koliko je fenomenalna(nanela sam samo jedan sloj)JA prirodno imam tamne i uvijene trepavice,tako da ih ne uvijam,ali u koliko imate problem sa tim,samo pri i posle nanošenja slojeva uh blago uvite.


Da ne dužim mnogo,maskara se pokazala kao odlična,posebno četkica,i zaista imate sve preporuke u koliko želite da je kupite.

Da li ste već isprobali ovu maskaru?Pišite mi vaša mišljenja u komentarima :)
Instagram profil queens_beautycorner

Коментари

Постави коментар