Favoriti meseca-FEBRUAR


Pošto je mart već počeo,ostala sam vam dužna post o mojim februarskim favoritima.Da ne dužim mnogo,ovaj mesec nema puno proizvoda,ali ću se potruditi da ih u martu sakupim malo više i to iz novih prolećnih kolekcija raznih brendova :)

Da počnemo od nečega što ste imali prilike videti i u prošlom postu.To su essence palete All about ROSES i smokey eyes 01.Zaista dve palete koje sam neprestano naizmenično koristila,jednu u dnevnoj i jednu u nekoj večernjoj varijanti.Mnogo više o ove dve senke imate u mom prošlom postu,recenziji moje kolekcije essence proizvoda,pa ako vas zanima pogledajte.
             
 essence smokey eyes 01                                essence All about ROSES

Kada smo već kod senki,jedna od senki koju sam najviše koristila je ubedljivo KIKO infinity 225.
Nažalost,Kika još uvek nema u srbiji,ali ako neko bude išao u inostranstvo,ima sve moje preporuke da uzme neku od njihovih senki.

Pigmentacija senke je osrednja,svakako mnogo bolja nego na slici,i ostavlja nežno roze trag.Bez ikakve podloge senka može trajati po nekoliko sati,ali u koliko stavite neku podlogu,nemate brige,senka će se skinuti tek onda kada rešite sami da je skinete.Cena ove senke je 4,75e ali postoje slične boje,takodje dobrog kvaliteta,i njihova cena je koliko se sećam 2,40e.

Sledeća stvar koja me je apsolutno oduševila,kao što ste mogli pročitati u prethodnom postu,je essence GEL eye pencil waterproof.

Da se ne ponavvljam mnogo,olovka(krejon) je veoma precizna,ostavlja jak crni trag,veoma je postojana i za cenu od 309 dinara sam veoma zadovoljna.

Sada jedan neizbežan komad šminke,koji storo sve žene obožvaju,maskara.Negde polovinom meseca sam kupila maXfactor 2000 CALORIE i odmah sam se zaljubila u nju.Ja sam uzela onu sa zakrivljenom četkicom,ali za ljubitelje običnih četkica,postoji i takva.

Malo je skuplja,oko 1300-1400 dinara,ali je odličnog kvaliteta,veoma postojana i za ljubitelje velikih trepavica,pun pogodak.

Sada prelazimo na moje favorite što se tiče usana.
Prvo,kako bi vaše usne bila hidrirana i kada nosite neki malo suvlji karmin,moja preporuka je da 2 do 3 minuta pre nanošenja karmina nanesete neko labelo.Takodje,kako su iza nas suvi i hladni dani,trudila sam se da mi usne budu što više hidrirane kako ne bi pucale.I ovog meseca su me jenaprosto oduševio labello lip butter.

I ako nisu u klasičnom stiku,pa su malo nepraktični,fenomenalno hidriraju usne,i imate osećaj kao da ste jeli puding,pa sad zavisi od mirisa labela koji ste izabrali.U srbiji imaju da se kupe samo original,malina i makadamija,mada sam primetila da se i kokos i borovnica pojavljuju po drogerijama nekih privatnka,i recimo u Panter parfimerijama.Cena labela je 230 dinara,što mislimd a je jako povoljno,jer ja malino koristim od novembra i i dalje izgleda kao da nisam ni počela da je koristim.Što se tiče kokosa i borovnice,njih sam kupila u inostranstvu,ali kako sam već napisala,oni polako počinju da se pojavljuju i u Srbiji.

Sada mislim da je pravi trenutak da vas upoznam sa mojim omiljenim mat karminom,a u pitanju je Aura absolute matte.Moj je u broju 605 checkmatte.Slučajno sam naletela na njega,hitno mi je trebao crveni karmin,već sam čitala neke fenomenalne recenzije o njemu,i kako je tada već počela moja elika opsesija matte karminima,nisam mogla da ga ne kupim.

Sve boje su odlične,pigmentacija fenomenalna,postojanost neverovatno dobra,nemam nikakvih zamerki.Cena je 535 dinara,mada varira u zavisnosti od mesta gde kupujete.Razmišljam da kupim još neke boje pa da uradim recenziju,ali videćemo još.

Sledeća stvar,što se olovaka tiče,je Look by bipa olovka.U Srbiji Bipa ne postoji,mada se takodje nadam da će uskoro doći i kod nas.

Olovka nije mnogo kremasta,te kada se stavi na usta ostivlja trag poput nekog rozikastog mat karmina.A u slučaju da je stavite ispod nekog roze karmina,postojanost karmina bude neverovatno duža.Olovka mi se jako dopada,i planiram da uzmem u još nekoj boji prvi sledeći put kada naletim na njih.

I došli smo i do poslednje stvari,koja mi je spasavala kosu od početka 2016,a to je Gliss hair repair.Koristi se kao regenerator za suvu i mokru kosu,i kosa se od njega momentalno lakše raščešljava,postaje svilenkastija i mekša.

Pošto ja imam probleme sa tim da mi se kosa umrsi čim je malo vlažnije vreme,ovo mi je dosta pomagalo i smatram da je  za cenu od oko 470 dinara i više nego odličan.

Nadam se da će vam se svideti moj post,i u koliko želie da nastavim sa pisanjem mesečnih favorita,obavezno komentarišite!
Pratite moj blog i moj instagram profil queens_beautycorner i budite upućeni u sve nove postove.Za reklamu ili collab se javite u dm na instagramu ili na gmail beautyqueenwork@gmail.com









Коментари

  1. Феноменална си! Само тако настави!

    andjelatako.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  2. All about roses obozavam. Odlicna je :D
    Slazem se za nove labello proizvode da je vrlo neprakticno pakovanje, ali odlicno hidriraju. :)

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман26. март 2016. 01:59

    All about... palete su savršene. I odlične pigmentacije, ja imam bronze i nude :-) ♥

    ОдговориИзбриши

Постави коментар