Max Factor Radiant Lift

 Zdravo drage moje!

Kako provodite decembar?

Više puta sam sa vama delila svoje utiske o Max Factor proizvodima,a i danas je došlo vreme da sa vama podelim svoje utiske o jednom novitetu(za mene), a u pitanju je Radiant Lift tečni puder.



Max Factor je brend koji koristi moja mama,koristila ga je moja baka i uz mene je od početka moje makeup priče,i već godinama volim i koristim njihov Facefinity.

Radiant Lift je puder koji ima formulu obogaćenu hijaluronskom kiselinom koja hidrira kozupokriva fine linije i druge nesavršenosti.Ima zaštitni faktor SPF30.

Formula je kremasta,lako nanosiva i neosetna na licu.Lepo se nadogradjuje,a meni se najbolje pokazalo da ga nanosim malo pokvašenim beauty blenderom.



Rekla bih da je pokrivna moć odlična, srednja ka potpunoj zavisno od vaših potreba,te je odličan i za svaki dan ali i za prilike kada nam je potreban jači makeup.Meni je tečni puder MUST korak za zimu jer mi štiti kozu od vetra i hladnoće,te mi je bitno da bude kvalitetan i lagan,da me ne steze u ne stvara efekat maske.

Moram da pohvalim i postojanost koja je odlična,a kako je danas prvi dan da je pao sneg,videćemo uskoro kako se ponaša i po ovakvom vremenu.Ima prirodan sjajan finiš,a ja ga minimalno setujem i apsolutno ne prosijam do uveče,makar mi stajao na licu ceo dan.



Mislim da je sjajan za sve nas sa normalnom,pa čak i starijom kozom.Imate moje tople preporuke da ga probate jer je definitivno pokazatelj da sa Max Factor proizvodima nema greške i da su jedni od najboljih u svom cenovnom rangu.

Pakovanje je kao i svako njihovo veoma lepo i elegantno,stakleno,ima 30ml,rok trajanja 24 meseca a cena je oko 2000rsd(18e), ali se često moze naći na odličnom popustu.

Trenutno je u Liliju  oko 1250rsd.

Da li i vi koristite tečne pudere i koji je vaš omiljeni?Kakvi su vaši utisci sa Radiant Lift puderom?



Max Factor instagram-max_factor_srbija

Moj instagram-queens_beautycorner


Коментари

Постави коментар