Coconilla kozmetika


 Zdravo drage moje!

Nedavno sam vam pisala o proizvodima divnog brenda prirodne kozmetike Coconilla,a danas cu vam konacno predstaviti jos dva,jednako kvalitetna i jednako divna,u kojima sam uzivala u prethodnom periodu,a u pitanju su balzam za usne i butter za telo.





Coconilla balzam za usne

Sastav:cera alba,kakao buter,si buter,kokosovo ulje,mirisno ulje,mica

Dolazi u pakovanju od 20ml i u cak 10 razlicitih mirisa,a moj je iz limitirane jesenje pumpkin spice kolekcije.

Na prvi dodir je malo tvrdji,i treba da ga zagrejete toplinom svog prsta ili zagrebete kako biste ga lakse nanele(ako volite da ga fino "natrpate" kao ja) i tada magija pocinje...



Da li volite medeno srce?

Ne znam kako bih vam bolje opisala osecaj ukuso-mirisa ovog balzama nego kao da ste se upravo najele medenih srca.Svaki put se odusevim,ali kao malo dete odusevim kada ga stavim i prosto mi je nestvarno da se neko setio ovako da iskombinuje mirise,a istovremeno je nega koju vam pruza fenomenalna i bila mi je spas u ovim hladnim danima.U kuci stalno stoji pored mene i neprestano ga mackam,a pred spavanje je zamenio moju Laneige vanila masku za usne koju koristim skoro godinu dana.



Cena je 3oorsd.

Mislim da je divna stvar kojom mozete da pocastite sebe i sebi drage,a veoma povoljna cena cini ga jos primamljivijim.


Coconilla Body Butter

Buttere za telo obozavam,posebno zimi,a ako su i nekog lepog praznicnog mirisa to je definitivno my cup of tea.Ovaj body butter je veoma lepe, hranljive teksture i zaista ne ostavlja beli masni fil na kozi sto je cest problem sa takvim proizvodima.



Dolazi u 2 velicine i dosta razlicitih mirisa,a moj, i po mom misljenju idealan za zimu je Sweet.


Volim da ga nanesem pred spavanje i mirisljava legnem u krevet,a miris na kozi doslovno ostaje do ujutru.Hrani i neguje kozu,lepo se nanosi i zaista uzivam u svakom koriscenju.

Za sve ljubitelje jacih mackalica za telo sve preporuke!



Cena za 30ml je 400rsd,a 100ml je 800rsd.Neki od ostali mirisa su fresh,floral i fruity.


Kako vam se cine ovi proizvodi?Koji biste radije probale?


Coconilla instagram-coconilla_kozmetika

Moj instagram-queens_beautycorner



Коментари

Постави коментар