Afrodita Cosmetics Spot-Drying gel

 Zdravo drage moje!Srećan vam prvi decembar!

U 21. veku ženski standardi lepote su viši nego ikada do sad. Savršena kosa, vitka linija i čista koža samo su neki od mnogih beauty pravila i kalupa koje se sve trudimo da ispoštujemo.

Medjutim, sva pravila na stranu, moram priznati da je zdrava i negovana koža lica pored beauty standarda po mom mišljenju i oličenje ženstvenosti i brige o sebi(a kao za maler konstantno sa time kuburimo).

Kada mi je lice "mirno" i zahvalno imam mnogo vise samopouzdanja,brže mogu da se spremim za izlazak iz kuce te samim tim čak ispada da i pospešuje moju produktivnost.

Da vam ispričam jednu anegdotu a ukratko i kratku horor priču.

Dogovorim ja jedan dejt(recimo), i kako se to desilo ja osetim da ce meni izaći  bubuljica na sred čela. Naravno, tri sata kasnije bubuljica je tu a ja u šoku jer mi se to nije desilo prethodne dve godine, razmisljam i kunem i ironiju i marfijeve zakone i sve čega se setim. Šta ću,odem u šoping da izlečim živce,udjem u DM,i tu zapravo priča počinje...


AFRODITA COSMETICS YOUNG&PURE SPOT DRYING GEL  

Namenjen je  za izuzetno brzo sušenje bubuljica.Nakon nanošenja upaljeno mesto se smiri,crvenilo postepeno nestaje a bubuljica se smanji i brzo isuši.Zbog njegove lagane i brzo upijajuce strukture moguće je neposredno nanošenje pudera.



Pakovanje ima 15ml i cena je 555,99rsd,a trenutno se moze naci na akciji po ceni od 409rsd i namenjen je svim tipovima koze.

Iskreno kada sam ga probala nisam imala nikakva ocekivanja,niti sam cula neke preporuke,niti sam se puno nadala.Valjda sam se zato i oduševila...



Tekstura je skroz gelasta,providna  i lagana. Nije previše lepljiv i neverovatno brzo se upija te se može staviti i ispod pudera, što mislim da je sjajno, jer vam omogućava da istovremeno "lečite" problem i prekrijete ga, i verujem da ce biti moj saborac u svakoj problematičnoj ili pms fazi koja me čeka.

Ja sam ga nanela uveče i probudila se sa flekicom na čelu na mestu gde je bila bubuljica,sto mi je omogucilo da sve prekrijem tackicom korektora,a i flekica je nestala par sati kasnije.

Nanosi se više puta dnevno dok vam se upala ne povuče.





Stvarno mislim da je sjajan proizvod,jednako efikasan kao i mnogo skuplji iz ove kategorije(Guerlan.Mario Badescu itd.) i najveća prednost sto za razliku od krečnog mleka,pantenola i ostalih sredstava za isušivanje bubuljica ne morate da šetate sa belim tačkicama po sebi(tako nekako sam ja izgledala sigurno pola dana koje sam proživela do sada) već ste spremne za izlazak iz kuce odmah po nanošenju.



Moraću da probam jos nesto iz ove Afroditine linije jer tek sada vidim koliko je ljudi hvale,a vi mi pisite sta biste mi preporučile i koji su vaši favoriti!


Afrodita Srbija instagram profil afroditacosmetics_rs

Moj instagram profil queens_beautycorner

Коментари

Постави коментар