Nature Republic Super Aqua Toner

  Nedavno je na naše trzište stigao novi brend korejske kozmetike i izazvao pravi bum,a u pitanju je Nature Republic.Odjednom se mogao naći na svim društvenim mrezama,policama u drogerijama,profilima influensera i verujem da se većina nas,zajedno sa mnom,nije mogla odlučiti od kog proizvoda početi sa isprobavanjem.




Kako nam dolazi zima i hladno vreme,moja konačna odluka pala je na Super Aqua liniju,i to Super Aqua Max Watery toner.


Ova linija  je linija proizvoda obogaćenih ekstraktima iz morske vode iz okeana  sa 915 metara dubine,iz okoline Kona(Havaji) koji kozi obezbedjuju najčistiju,duboku hidrataciju,i namenjena je svim tipovima koze.




Sam toner formulisan je najčistijom,mineralima bogatom morskom vodom,i 30 različitih biljnih ekstrakata iz mora,a kozi daje blistavost,hidrataciju i osvezenje,vraća joj jasan izgled i daje sveukupni efekat okrepljenja.Uspostavlja balans vlaznosti i masnoće,vraća PH nivo koze narušen čišćenjem i odrzava kozu vlaznom i savršeno pripremljenom za dalju negu.


Koristi se 2 puta dnevno nakon čišćenja lica.

Što se pakovanja tiče,veoma je kvalitetno i lepo,minimalistički odradjeno i stvarno ima potpuno morski vibe.




Kako mi je koza lica u poslednje vreme veoma zahvalna,fokus moje nege je upravo  na hidrataciji.U hladnim danima koji nam predstoje znam da ce mojoj kozi trebati dodatan boost kako bih je odrzavala jedrom i svezom,te sam se zato i odlucila upravo za ovaj tonik.

Formula je veoma lagana i vodenasta(što je bilo i logično),neverovatno lako se nanosi utapkavanjem na lice i vrat,brzo se upija i ostavlja kozu savršeno spremnom za ostatak rutine.

Volim proizvode kod kojih se vidi instant efekat na licu,a pored toga što osetite koliko je koza elastičnija i hidriranija,i na oko je sveukupan izgled nekako lepši i zdraviji,a ujutru mi pomaze da iako nisam spavala koliko bi trebalo izgledam malo svezije i odmornije.

Veoma mi je prijatan,uzivam da ga koristim i sigurna sam da ću isprobati još nešto iz ove linije.



Cena tonera je 2199rsd(20e) i moze se naći na Beauty Store sajtu kao i u Dm-u.


Da li ste vi probale nešto od Nature Republic proizvoda?Koji su vaši favoriti?


Nature Republic instagram-naturerepublic_srbija

Beauty Store instagram- beautystore.rs

Moj instagram- queens_beautycorner



Коментари

Постави коментар