Mr. Black Derma Hair Shampoo&Hair Building Fibers

Zdravo drage moje!Danas vam pišem o dva proizvoda brenda Mr.Black a u pitanju su Anti-Hair Loss Shampoo i Hair Building Fibers.

Hello my lovelies!Today you have post on my blog about Mr. Black Anti-Hair Loss Shampoo and Hair Building Fibers.If you are interested turn on translate option and enjoy my post on your language!



Derma Hair je linija namenjena ljudima koji imaju problema sa opadanjem kose,a kako to na sreću  nije moj slučaj, prosledila sam proizvode baki i ona ih  koristi već nekih desetak dana,i moram priznati,zaista je zadovoljna...

Anti-Hair Loss Shampoo



Reč proizvodjača:

DERMA HAIR šampon je proizveden najnovijom tehnologijom koja pretočila je vekovno iskustvo herbalne medicine u esencijalne bioaktivne nutrijente koji jačaju i progušćuju sve tipove kose, temeljno čiste i hidriraju kožu glave. DERMA HAIR šampon protiv gubitka kose pogodan je i za muškarce i za žene, a najefikasniji je za blagi do umereni gubitak kose.

Proteini i biljni ekstrakti u DERMA HAIR šamponu podstiču rast kose i sprečavaju njen gubitak aktiviranjem i jačanjem folikula dlake, vlaže vlasište i neguju kosu. Kombinuje naprednu biološku tehnologiju sa tradicionalnim biljnim ekstraktima za maksimalnu efikasnost.

Ne sadrži štetne hemikalije ili dodatke, pružajući nežno, ali efikasno čišćenje za sve tipove kose i vlasišta. Potpuno prirodan DERMA HAIR šampon nema nuspojava, omogućavajući vam da se osećate potpuno bezbedno dok koristite šampon.


Šampon ima 200ml a cena mu je 990 dinara.
Preporučuje se da se koristi 3-4 puta nedeljno u periodu od tri meseca za najbolje rezultate,za šta bi vam bilo generalno dovoljno dve bočice.Nanosi se na mokru kosu,utrljava dva minuta a zatim ispira.

Dosta sam čitala o iskustvima drugih ljudi i zaista sam čula pozitivne komentare,u suprotnom ne bih ni pričala o ovim proizvodima na blogu.Imam u porodici genetsku predispoziciju(nadamo se da će mene preskočiti) da se u starosti muči muka sa opadanjem kose,i sa muške i sa ženske strane i zato znam koliko ljudima ovako nešto može pomoći.Već posle odredjenog vremena se primećuje razlika a posle ta tri meseca ili sa nastavkom upotrebe šampona može doći i do trajnog poboljšanja.
Što se tiče utisaka iz moje porodice,još uvek je rano da se kaže da je šampon "100% delotvoran i da će rešiti sve vaše probleme" medjutim moja baka je zaista zadovoljna,i vidim da mu veruje,što mi je izuzetno drago.Ako imate problema ili znate nekoga ko ima problem sa gubitkom kose svakako smatram da treba da proba proizvode ovog tipa jer neće naneti nikakvu štetu,a može sebe rešiti velike muke.

Hair Building Fibers



Reč proizvodjača:

DERMA HAIR fiberi za kosu je sve popularniji kozmetički proizvod za puniji i prirodniji izgled kose, sa millionima zadovoljnih korisnika širom sveta. Čim nanesete DERMA HAIR mikrofibere, imaćete puniju frizuru kao da Vam kosa nikada nije ni bila proređena. U to ćete se i sami uveriti kad ga jednom isprobate. Ovaj preparat se samo pospe po proređenoj kosi i on se jednostavno sjedini sa Vašom kosom, čineći je potpuno gustom i prirodnom. Zahvaljujući elektrostatičkom efektu, mikrofiberi se dobro učvrste na kosu, tako da ih ni vetar ni kiša ne mogu skinuti.

DERMA HAIR fiberi su novi, izvanredan kompleks neprimetnih "mikrofiber vlakana" koji će se savršeno uklopiti sa vašom kosom. DERMA HAIR mikro vlakna su napravljena od istog organskog proteina - keratina kao i Vaša vlastita kosa. Kroz proces prijanjanja, ova vlakna se restruktuiraju po kosi, čineći je gustom i snažnom. Tako ćete odmah dobiti puniji i prirodniji izgled vaše frizure kakvu nikad ranije niste mogli ni zamisliti.

Šta je DERMA HAIR preparat
DERMA HAIR preparat je brz i siguran način da se poboljša izgled kose. Momentalno prikriva zaliske, proređenu i prosedu kosu, kao i onu koja tek izrasta i čini je gustom i bujnom nakon nanošenja. Preparat je potpuno neprimetan čak i iz neposredne blizine. Otporan je na vetar, kišu i znoj. Zahvaljujući prirodnom sastavu pogodan je za svakoga i ne izaziva nikakve alergije.



Koristi se tako što se njime tretiraju delovi glave gde je kosa proredjena ili je uopšte nema,negativno naelektrisana biljna vlakna koja su obojena prirodnim mineralnim pigmentima u svim nijansama kose  se kao magnet pričvršćuju za pozitivno naelektrisane vlasi kose zbog statičkog elektriciteta.

Zaista lepo prekrije nedostatke i smatram da je odlična stvarčica dok čekate da šampon počne da deluje.Ne izgleda veštački a i biljnog porekla je,tako da ga zaista preporučujem.

Pakovanje ima 22g i cena je 2990 dinara.


Mr. Black proizvode možete pronaći u Liliju,DM-u kao i na njihovom sajtu čiji link možete naći OVDE

Pored Derma Hair linije imaju širok asortiman proizvoda za koje se nadam da ću biti u prilici da probam pa ću vam i o njima blagovremeno preneti utiske.Što se ove linije tiče zaista mislim da je odlično što je neki brend izašao sa proizvodima ovog tipa koji zaista mogu pomoći ljudima,i izuzetno mi je drago da je neko meni blizak dobio priliku da uživa u njima!

To bi bilop sve za današnji post,nadam se da vam se dopao,a vi mi pišite da li ste probale nešto od Mr. Black proizvoda i kako su vam se pokazali?

Pratite me i na instagramu za svakodnevne postove i daily update-queens_beautycorner

Mr-Black instagram-mrblacksrbija




Коментари

  1. This hair loss shampoo review is interesting and I want to know more about this product. Unfortunately I did not find a language translator application on your blog.

    Greetings from me in Indonesia

    ОдговориИзбриши
  2. HI! I haven´t known that brand but the products look interesting.
    Thanks for sharing. Have a nice day!

    ОдговориИзбриши
  3. These sound like really interesting products. I'm glad the experience has been positive so far.
    the creation of beauty is art.

    ОдговориИзбриши
  4. Great post as always, dear! xx

    https://fallingforvogue.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  5. Thanks for the review!
    Very useful!

    https://innakeils.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  6. Hola, no conocía la marca, no obstante, los productos parecen muy interesantes, por lo que los tendré en cuenta.
    Besos desde Promesas de Amor, nos leemos.

    ОдговориИзбриши
  7. Odličan post, slike su odlične i proizvodi su jako lepo opisani! Odličan post još jednom!
    Tarijas Blog

    ОдговориИзбриши
  8. Sounds interesting! Thank you for sharing.
    By the way, thank you for visiting my blog. I want to follow you back but I can't see your follow button :(

    https://sarahrizaga.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Thank you!Its on the right side of the screen,and If you are here using your phone than button in the right corner to open followers list <3

      Избриши
  9. I need a hair loss shampoo, I think is the stress of this situation we live!!
    xoox

    marisasclosetblog.com

    ОдговориИзбриши
  10. i want to try this !
    great post!thank you for your share!

    https://luxhairshop.com/collections/half-color/products/peruvian-hair-half-green-and-half-black-color-lace-front-wig">half black half green wig

    ОдговориИзбриши
  11. Svakako da nije loše probati šampon za gubitak kose, sigurno neće škoditi, a može samo pomoći.

    ОдговориИзбриши
  12. Very nice selection! Have a great weekend! 🌷🌷🌷 Stay safe! 🙏🙏🙏

    ОдговориИзбриши
  13. Great post. Thank you for sharing! :)
    Have a lovely day too =)
    🎀🎀🎀 Stay safe! 🙏🙏🙏

    ОдговориИзбриши
  14. Unos productos muy interesantes. Te espero en mi blog.
    Besos,

    ОдговориИзбриши
  15. Wow! I need to try them. Thank you for the article :)

    Enjoy lovely Sunday🌷

    Shades of Silvie

    ОдговориИзбриши
  16. Very interestnig products :) I like it! :)

    kisses

    ОдговориИзбриши
  17. Very useful review!
    Thanks, dear 🌹🌹🌹

    https://innakeils.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши

Постави коментар