Beauty essentials u ženskoj torbi

Zdravo drage devojke!Danas vam pišem o beauty proizvodima koji su obavezni u mojoj torbi i ne bih mogla nigde da idem bez njih!Nadam se da će vam ovaj post dobro doći kao inspiracija i ideja šta biste vi to mogle da nosite u svojoj torbi a uporno zaboravljate.


1.Gumica za kosu
Gumica je nešto što ranije nisam nosila sa sobom jer gledam da mi kosa uvek bude uredna i isfenirana medjutim iz primera sam naučila da se nikad ne zna,posebno u toplijim mesecima koji nam predstoje.Zauzima minimalno mesta a može nam zatrebati u svakom trenutku i spasiti nas muka!


2.Pinceta i turpija
Još dve stvari za koje sam se uverila da treba uvek da budu sa mnom,ne pitajte kako...Mogu nam zatrebati uvek a zauzimaju minimalno mesta,a mogu se naći i u mini varijantama idealnim za torbe.Ne škodi nam da ih imamo kod sebe a mogu nam dosta značiti!

*slika je zaboravljena...*


3.Balzam za usne
Nešto od čega se ne odvajam!Imam ih u svakoj prostoriji u kući,pored kreveta,u fioci stola za šminkanje,pa tako i u torbi.Trenutna opsesija mi je Carmex i verna sam mu od kako sam ga probala pre skoro godinu dana,i koliko god balzama imala jedan Carmex uvek mora biti sa mnom!Savetujem vam da ga probate ako niste,često je u DM-u na sniženju,a pišite mi koji su vaši omiljeni balzami!


4.Krema za ruke
Još jedna obavezna stvar,kako leti tako i zimi koju mackam po ceo dan.Sa godišnjim dobom se menjaju jer mi leti odgovaraju pre neke lakše i citrusnog mirisa dok su mi zimi potrebne malo hranljivije često čokoladnih ili vanila mirisnih nota.Obožavam kreme za ruke i u nekom od sledećih postova ću vam pisati o svojim favoritima što se tiče drogerijskih kremica,a vi mi pišite vaše preporuke!


5.Parfem
I ranije sam često imala parfem u torbi ali poslednjih godinu i više je to nešto što odmah pakujem zajedno sa telefonom,novčanikom,papirnim maramicama i ključevima.Volim i mini verzije parfema kojih ima u Liliju i cena im je 500-1000 dinara za čini mi se 15ml parfema,i gledam da ih uvek imam u verziji parfema koji u tom trenutku najviše koristim,da ne bih mešala mirise.Još jedna odlična stvar su roll on parfemi i moja topla preporuka su Zarini parfemi koji koštaju negde oko 500-600 dinara,često se mogu naći i na sniženju(za čak 200!) i imaju vrlo zanimljive mirise,posebno letnje i osvežavajuće.



6.Hand sanatizer
Nešto što sam imala uvek u torbi i pre pandemije i panike oko virusa,a savetujem to i svakoj devojci!Moji omiljeni su Bath and Body Works ali pošto su oni veoma teški za nabaviti u Evropi savetujem da bacite pogled na Balea i The Body Shop gelove,imaju divne mirise a Balea su i izuzetno povoljni!



7.Četka
Obavezna stvar,uvek imam neku putnu varijantu četke u torbi gde god išla,čak i ako pakujem neku manju torbu.Jedan veliki must!

8.Šminka
Ovo je više stvar ukusa,ali ja i kada sam našminkana i kada nisam u torbi(velikoj..)imam maskaru,korektor,sjaj i bar jedan karmin,a dešava se i da ih ima više...Naravno sve zavisi od prilike gde idem i šta imam na licu ali ovo što sam nabrojala je neki basic koji se više ili manje menja.



To bi bile stvari koje se nalaze u 90% slučajeva(u onih 10 za nešto nema mesta ili sam ga još verovatnije zaboravila).Ako želite kompletan post o tome šta se nalazi u mojoj torbi pišite u komentarima.Takodje pišite da li sam nešto zaboravila i šta je to od čega se vi ne razdvajate!


Pratite me i na instagramu gde svakodnevno izbacujem postove  i storije queens_beautycorner !





Коментари

  1. Meni je iskreno najbitnije da u svakoj torbi imam gumicu za kosu i neki mali parfemčić jer nikad se ne zna! Super post :)

    Turist²

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti!Gumica mi je pre obično bila na ruci,ali trudim se da prestanem sa time tako da je i ja ubacujem u torbu...

      Избриши
  2. Hi! Interesting beauty products, thanks for sharing. Now I follow your blog.
    Have a nice day!

    ОдговориИзбриши

Постави коментар