Aura Cover Me Foundation

Zdravo drage moje!Nadam se da ste sve u mogućnosti da budete kod kuće i da ste dobrog zdravlja.
Ja sam vam za danas spremila novi post u kome ću govoriti o nečemu što zaista volim i što koristim već godinama,a u pitanju je čuveni Aura Cover Me puder.

Reč proizvodjača:Ovaj puder, kao čarobnim štapićem prekriće sve nepravilnosti kože uključujući i akne, pege, staračke pege i sitne ožiljke. Tečni puder sa vodootpornim efektom Cover me! karakterističan je po postojanosti (do 24h!) i kremastoj, lako nanosivoj, formulaciji koja ne zatvara pore i štiti od sunca sa zaštitnim faktorom 20.

Savet za nanošenje:
Budući da ima visoku pokrivnu moć, dovoljno je naneti ga u tankom sloju - prstima, četkicom za tečni puder ili 3D sunđerastim aplikatorom.


Puder se nalazi u elegantnoj i praktičnoj tubici od 30ml i cena mu je oko 500-600 dinara.Sadrži zaštitni faktor 20,što je po mom mišljenju zaista bitna stavka koju uvek gledam kod pudera i može se naći u 6 nijansi.
Tekstura je kremasta i gusta,brzo se suši i zato je bitno nanositi ga u manjim količinama.Svako ko ga prvi put nanosi se obično uplaši jer pretera sa količinom,ali i u tim slučajevima može se lepo izblendati beauty blenderom.Zapamtite-blend is a friend.Treba znati raditi sa njim,ali jednom kada se uvežbate i shvatite koja količina vam je potrebna proces nanošenja postaće neuporedivo brži i lakši.
Pokrivna moć je jaka medjutim ako se lepo izblenda kao što sam napomenula ne stvara efekat maske već daje izgled zdrave negovane kože.
Savetujem ga osobama sa normalnim,mešovitim i i masnim tipom kože i smatram da bi osobe sa suvljim tipom kože trebalo da ga preskoče i opredele se za neki malo "masniji" puder.Ja ga konkretno blago setujem,medjutim smatram da to nije neophodno tako da devojkama koje nisu ljubitelj setovanja takodje može odgovarati.Nijansa koja meni odgovara je 110-Ivory,dok sam prošlo leto kada sam dobila boju koristila 103-Sand.
Možda nije najbolji izbor za letovanja i prilike u kojima ne želite nešto teži puder na licu,ali kada želite da budete sigurni da će vam šminka ostati netaknuta celo veče on je za vas pravi izbor!

Volim da podržim domaće proizvodjače i svaki put se oduševim kada brend poput Aure izbaci neki proizvod koji mi se svidi,što je u poslednje vreme sve češće.Znam da su mišljenja o ovom puderu podeljena i da nam ne odgovara svima isto,medjutim meni je zaista odgovarao i svakoj osobi koja mi je evenutalno rekla da je "previše težak" i sl. sam uz par jednostavnih caka uspela da objasnim kako ga nanositi za najbolji i najlepši efekat.
To bi bilo sve za ovaj post,a vi mi pišite vaša iskustva sa ovim puderom i koje Aurine proizvode volite ili o kojim proizvodima biste volele da čitate na mom blogu!


Pratite me i na instagramu za svakodnevne postove i daily update-queens_beautycorner

Коментари

  1. Your blog is beautiful, I saw this brand for the first time. There is no TURKEY, thank you for visiting my page. I hope we always interact, man, stay in health, protect yourself from the virus.🤣❤️❤️🇹🇷

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Thank you!It's a serbian brand so if you find it somewhere when you travel you should try it!!!I hope you are save&home too!

      Избриши
  2. Još uvijek ga nisam probala, ali stoji mi na listi želja pa ću i ja pisati na blogu svoja iskustva o tom proizvodu :)

    ОдговориИзбриши
  3. Već duže vreme planiram da isprobam ovaj puder��

    ОдговориИзбриши

Постави коментар