Empties #3

Zdravo devojke!Dosta vremena proslo je od kako sam poslednji put radila empties post,medjutim ne zato što sam ja ne znam kako naporno sakupljala veliki broj proizvoda da vam pokažem,nego zbog malo duže pauze u blogovanju.Iako ovog puta nemam puno proizvoda,većina je šminka,te se nadam da će vam biti zanimljivo.

Prva stvar po tradiciji su lakovi za nokte,kroz koje ću samo protrčati jer smatram da nema šta puno bitno tu da se kaže,a i ako je bilo,čitale ste to u nekim starijim favoritima.


Prvi je kreč beli,nemam ideju odakle mi jer ja bele lakove trošim u nenormalnim količinama i uvek imam nekoliko kući..Zatim bordo Essence,jedan od mojih omiljenih jesenjih lakova,ovo mi je bila druga bočica a sutra idem do Lilija da uzmem i treću.Zatim dva Flormar laka,oba obožavam,pogotovo ovaj ljubičasti,broj 411,takodje divna opcija za predstojeći period.I za kraj,Sephora tamno plavi,iako mi se boja zaista svidja,namazala sam ga možda pet puta.Od samog početka imam problem sa njegovim zatvaranjem,jer čep nije mogao lepo da legne,ali opet sam ga par puta zaista lepo "nosila".

Takodje u ovoj turi potrošila sam i dve mono senke.


Jedna je Essence cupcake pop,veoma šimerasta,koja bez problema može da se koristi i kao hajlajter,Druga je jedna od mojih omiljenih mono senki,Seforina N46-flirt game,prelepa braon šimerasta senka,jedna od retkih da mislim da vredi svoju cenu od 1200 dinara.


Od šminke "otarasila sam se" i nekoliko starih maskara.Max Factor 2000 kalorija,omiljena maskara sad i zauvek,trošim ko zna koju po redu,kao i dve Essence maskare koje sam kupila na nekom velikom popustu,služile su svrsi par meseci,medjutim došlo je vreme da se i sa njima pozdravim.


Takodje uspela sam da potrošim i dva Essence ajlajnera,tečni i u markeru,i moram priznati da mi je ovaj drugi ipak bio draži.

Ja kupke trošim u nenormalnim količinama,medjutim zaista retko kad se setim da ih sačuvam za postove ovog tipa,ali ovog puta uspela sam da sačuvam ove dve,Palmolive čuvenu jagodu,koju obožavam od kako sam je prvi put probala pre čini mi se godinu dana,kao i Fa coconut water.,prelepi letnji osvežavajući miris,i nju sam koristila na moru ove godine.



I za sam kraj,potrošen je i jedan od mojih omiljenih parfema,a u pitanju je VERSACE Crystal Noir.


Koristim ga već godinama i kako je jedan pri kraju tako trknem do Sefore po drugi,medjutim rešila sam da ovog puta napravim pauzu par meseci jer od njega ne stižem da trošim ostale parfeme koje imam,i koji mi doslovno samo ukrašavaju policu.

To bi bilo sve za ovaj put,nadam se da vam se postovi ovog tipa svidjaju jer ja zaista volim da ih pišem,i takodje se nadam da će u sledećoj turi biti mnogo više proizvoda,te da će i sam post biti zanimljiviji.

Imate li iskustva sa nekim od ovih proizvoda i da li želite da nastavim da pišem empties postove?

Moj instagram queens_beautycorner

Коментари

  1. Odličan post, ja inače volim da čitam ovakve postove iz meni nepoznatog razloga.

    http://ccaammblog.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  2. Divan post. Nisam koristila ove proizvode, ali mi versace parfem izgleda primmaljivo

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Nemam ni jedan od ovih proizvoda, no voljela bih probati eyelinere :) Odličan post i fotke!

    kreativanblog.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Od svih proizvoda odavde sam probala samo Palmolive kupku, samo što je moja bila s mirisom čokolade. Moram probati i sa mirisom jagode! :)
    Uzvrati praćenje. ☺

    Misseslandy

    ОдговориИзбриши
  5. Great post dear! Thank you for your comment :* I would like to follow each other. I'm already following you...hope you will follow back!

    http://lexisslittleworld.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши

Постави коментар