New Years Eve Plans

 Zdravo drage moje!Danas je pretposlednji post u blogmasu,i rešila sam da ga posvetim proslavi novogodišnje večeri.

Svake godine do sad u ovo vreme uveliko smo imali planove kako ćemo provesti novogodišnju noć,sa kim ćemo biti i šta ćemo obuči.Kako je ova godina drugačija po svemu,pa tako i po načinu na koji se proslave "održavaju",verujem da niko nije imao nikakve posebne planove.Većina ljudi će ostati kod kuće u krugu porodice,partnera ili najbližih prijatelja,a ja ću sa vama večeras podeliti par svojih ideja kako da sebi ulepšate ovo veče i napravite pravi praznični ugodjaj.

Hrana i piće-Zaboravite na dijete i pravila ovo veče i častite se lepom večerom ili nekim slatkišem(ili mnogo slatkiša).Mislim da smo svi zaslužili da u 2021. udjemo punih srca i punih stomaka!


Sredite se-uprkos tome što novu godinu provodim sa par najbližih drugarica,dogovorile smo se da se sredimo nama za dušu,a i kako bismo se slikale i tako napravile neke lepe uspomene!Oduvek sam volela da se posebno sredim za Novogodišnje veče i u tome me ništa neće sprečiti!


Dekorišite-Dekoracija je po mom mišljenju veoma bitna stavka kada je pravljenje novogodišnje atmosfere u pitanju,i nešto u čemu uživam.Pinterest je prepun raznih kreativnih ideja kako to možete da uradite na zanimljvie načine,a ja vam predlažem da napravite možda i neku tematsku proslavu ili da uvedete dress code.


Društvene igre-Idealan način da se zabavite i smejete sa svojim najbližima!Bilo da će vas biti dvoje,troje ili grupa uvek se mogu naći veoma zanimljive društvene igre za isprobati i uživati u njima celo veče.

Smejte se-Iz 2020 treba da izadjemo i sa velikim osmehom na licu,tako da ne zaboravite da se smejete i zabavite.Bilo da ćete sa najbližima prepričavati stare uspomene,gledati neku komediju ili nešto zanimljivo na jutjubu ili praviti karaoke takmičenje,nadjite način da se opustite i zaista uživate u večeri


To bi bilo sve za ovaj post,nadam se da vam se dopao!Znam da je malo kraći medjutim moralo je tako da bude ovog puta,a sutrašnjim postom ću vam to nadoknaditi!

Želim vam lep ostatak nedelje!


Pratite me i na instagramu-queens_beautycorner


Коментари

  1. So many nice ideas. Wish you a merry Christmas ✨🎁🎄

    ОдговориИзбриши
  2. Maybe you can write subsequent articles relating to this article I want to read even more things about it!
    A review of Jamorama would be incomplete with out taking into account the personality behind it. A really good a great number products are around produced by egg heads with out soul or marcy onyx geneva rowing machine
    vibrapower slim 2 plus
    marcy onyx geneva rowing machine

    ОдговориИзбриши
  3. Merry Christmas, hope you have a joyful holiday ♥

    xx
    Amira
    www.theamiraword.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. has a lot of really excellent features.
    created impulse spending by companions.
    RCG Online Store

    ОдговориИзбриши
  5. for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the deal with! But yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I really feel strongly about it and love studying more on this topic. If possible, as you change into experience, would you mind updating your weblog with more details? Its highly useful for me. Large thumb up for Advantages of SEO

    ОдговориИзбриши

Постави коментар