Makeup Revolution-SophX Highlighter Palette

 Zdravo drage moje!

Oduvek sam bila ljubitelj hajlajtera i zaista sam ih kroz godine isprobala dosta, različitih cenovnih kategorija.Danas vam pišem post o Makeup Revolution SophX paleti hajlajtera i tome kako se ona meni pokazala.

Hello my lovelies!Do you enjoy blogmas so far?For today I prepared you post about lovely Makeup Revolution Highlighter palette.Turn on translate option and enjoy my post on your language!



Moj prvi susret sa ovom paletom bio je pre godinu dana i još tada mi je došla na wishlistu,medjutim vremenom sam je nekako uporno zaboravljala.Konačno sam je uzela u oktobru ove godine,i moram priznati da je zaista od tada svakodnevno koristim.Mislila sam da će mi biti teško da u makeup rutinu uvrstim bilo šta što nije moj Becca Champaigne Pop hajlajter,medjutim to nije bio slučaj.Od prvog dana mi se pokazala kao odlična,navikla sam se na nju i uživam u isprobavanju različitih boja i kombinacija.




Paleta sadrži 8 hajlajtera od po 2g što je zaista fina količina i potpuno je vegan i cruelty-free.Što se boja hajlajtera tiče,5 su rekla bih klasičnih,a 3 malo neobičnijih boja.U levoj polovini palete nalaze se te tri boje za malo odvažnije i one koji vole da eksperimentišu,a u pitanju su zelenkasta,plava i roze.Moram priznati da nisam ljubitelj hajlajtera ludih boja ali ove tri su mi zaista prelepe,mislim da su sasvim nosive i da ću ih zaista lepo koristiti u nekim posebnim prilikama.

leva polovina


Ostalih 5 boja su varijacije na temu šampanjac-zlatnog kolorita,i definitivno moj "cup of tea" kada su hajlajteri u pitanju.Neke su svetlije a neke tamnije,tako da paleta veoma lepo pokriva sva godišnja doba i sve prilike u kojima može da mi zatreba,a nudi vam i bezbroj opcija za kombinovanje razlicitih,a opet dovoljno slicnih nijansi da to izgleda prirodno i lepo.

desna polovina


O kvalitetu hajlajtera vam dovoljno govori da mogu rame uz rame da stanu uz Becca i Fenty hajlajtere.Predivno sijaju i imaju veoma lepu teksturu,lako se nanose i postojani su toliko da kada posle desetosatnog dana umorna dodjem kući,još uvek stoje!Nadogradivi su i mogu se naneti i za light dnevne,ali i full glam noćne prilike.

Pričala sam na instagramu relativno skoro o tome koliko je dobar hajlajt bitan zimi iako ga mi generalno povezujemo sa letom,a zapravo služi da se koži nadomesti gubitak "vizuelnog sjaja" usled nedostatka sunčeve svetlosti,te nam je zimi gotovo neophodan(savršen izgovor za kupovinu nekog novog,zar ne?)

Makeup Revolution ima veoma povoljne hajlajtere za kvalitet koji nude,i zaista verujem da ni sa jednim ne bi bilo greške!Meni je jedan od favorita I Heart Makeup Goddess of Love hajlajter(790rsd/7e) koji i dan danas koristim,i zaista želim što više da ih isprobam.Cena ove palete je  1230din u Aleksandru,a link za nju vam ostavljam OVDE.




Imate moje tople preporuke da bacite pogled na ovu paleticu,zaista mislim da je spoj cena-kvalitet fenomenalan kao i kod većine Makeup Revolution proizvoda,i verujem da bi se svima dopala!Takodje predstavlja i divan poklon za neku damu koja voli hajlajtere,i verujem da bi joj se veoma obradovala!

Nadam se da vam se dopao današnji post!Pišite mi u komentarima da li ste probale ovu ili neku sličnu paletu,kao i da li generalno više volite ovakve ili mono hajlajtere!


Moj instagram-queens_beautycorner

Alexandar Cosmetics sajt-ovde

Link za pomenuti highlighter Goddess of Love-ovde

Коментари

  1. I love the glow golden and brown!
    A great palette!

    ОдговориИзбриши
  2. Thank you dear =)

    Great review. This palette looks lovely, I like brown and golden colours =) Perfect for christmas.

    ОдговориИзбриши
  3. Amazing palette!!! Love the shades!
    XO
    S
    https://s-fashion-avenue.blogspot.com

    ОдговориИзбриши

Постави коментар