Golden Rose Smart Lips

Zdravo drage devojke.Zima se sve više bliži,a  to i same možemo osetiti nekim promenama na našem telu.Koža postaje suvlja,usta sve češće ispucala,te mat karmini više ne mogu izgledati tako savršeno u svakom trenutku.Ovo je neki prelazni period u godini što se svega tiče,te sa mat prelazimo na kremastije,hidrantnije karmine koji  licu daju svežinu i  blistavost u hladnim zimskim danima.

Golden Rose po običaju izlazi sa svojim novitetima idealnim baš za ovakvo vreme,te na tržištu sada možemo  naći Smart Lips Moistryzing karmine,u izobilju boja,što nude što jarkih,te se idealna nijansa  može naći  za svakoga.

Formula je zaista različita od njihovih karmina na koje smo navikli,i potpuna suprotnost čuvenim mat tečnim karminama.Po  nekom mom mišljenju mat postaje sve više  prevazidjeno,tako da pored toga što će vam usne biti hidrirane ovim karminima ćete ispratiti i trenutne modne trendove.Svakako još jedan plus i velika olakšica što i pored postojanosti ovih karmina svakako možete da ih  popravljate bilo kad i bilo gde,bez pravljenja gromuljica ili fleka na usnama,kao što se dešava sa mat karminima.

Naravno,ostaju na čaši,ostaju na priboru za jelo,medjutim zaista nisu lepljivi i "nepodnošljivi" na usnama.
Sad vas ostavljam da i same vidite  neke boje koje sam ja  dobla da  isprobam,i nadam  se  dau komentaru ostavite koja vam je najlepša.



To bi bilo sve za ovaj post,nadam se da vam se dopada.Naravno kao i  uvek pišite mi vaša  iskustva  i neka  vaša mišljenja.
PS:Pišite i ko bi učestvovao    u giveaway
Moj instagram OVDE
Golden Rose instagram OVDE

Коментари