Essence-Hits and Misses #2

Zdravo drage devojke!Danas nastavljam post o Essence proizvodima,ako niste pogledale prvi deo obavezno uradite to klikom na link ovde.

Eyeshadow Base

Proizvod koji zaista volim.Koliko se sećam ranije je postojala I Love Stage baza za senku medjutim u poslednje vreme je na rafovima ne vidjam.Zaista sam je volela medjutim i ova njena "zamena" ima gotovo istu teksturu,tako da mi za svoju cenu veoma dobro služi.Lepo hvata senku i zaista joj poboljšava pigmentaciju i dugotrajnost.


Cena:380 din

Be Kissed By The Moon eyes/face  Palette

Što se mene tiče,definitivno stvar koju možete da izbegnete.Paleta ima 4 senke i dva velika hajlajtera sve sija šljašti i na prvi pogled mi je stvaro delovala interesantno,pogotovo kad pomislim na All About palete senki koje sam obožavala.Medjutim,posle par pokušaja da sa njom uradim neki look stvarno sam se razočarala.Na mom instagramu možete videti i svočeve svih nijansi.Jedan hajlajter je pristojan,a ovo drugo jedino može da posluži u uglu oka ili ispod obrve eventualno,zaista sam očekivala više.Prilično se trudi i verujem da vam u životu pored svih divnih proizvoda koje Essence nudi,nije potrebna.


Cena:549 din


Mattifying Compact Powder

Po mom mišljenju još jedan proizvod koji možete da preskočite.Jeste jedan od najjeftnijih matirajućih pudera i to nas uglavnom sve privuče,medjutim smatram za nekih 200,300 dinara možete kupiti drastično bolji puder poput Rimelovog ili Maybelline Fit Me pudera za setovanje.Daleko od toga da ne radi ništa,ja sam ga koristila i koristiću ga do kraja jer mi je žao da ga bacim,ali da smatram da je odličan,ne smatram.
Ps:Izvinjavam se na njegovom sramotnom izgledu,ali ceo mi se rasuo i izlomio...

Cena:379 din


Prismatic Hololighter


U pitanju je veoma zanimljiv hajlajter u stiku neobične plavičaste boje koja se presijava kao holo.Stvarno zanimljiva štvarčica,ludo sija i odlična je kao podloga za hajlajter.Definitivno ne neophodna ali divna stvar za vašu kolekciju.


Cena:469 din

XXXL shine lipgloss


Stvar kod koje sa Essence brendom ne možete pogrešiti su upravo njihovi sjajevi za usta.Probala sam ih iz raznih kolekcija i imam ih mali milion,medjutim ovaj mi je prvi pao pod ruku.Boja je puna gotovo kao kod karmina,presijava se fenomenalno i zaista je u rangu sa dosta skupljim sjajevma za usta luksuznih brendova.Još jedan dokaz da Essence prevazilazi mnoge brendove kada pogledamo odnos cena-kvalitet.



cena:oko 249 din

To bi bilo sve za danas,materijala bih imala i za treći deo ali mislim da ga neću raditi,već ću vam ispričati utiske na insta storiju.Da li i vi volite Essence i koji su vaši omiljeni proizvodi ovog brenda?


Moj instagram-queens_beautycorner


Želim vam divan dan,
                                                                                                                                s ljubavlju,-J







Коментари

  1. Interesantan post! Volim Essence,najvise njihove karmine! 😃

    PajaMala.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Odličan post! I ja dosta volim essence, neke proizvode izbjegavam kao što su korektori u stiku, no palete All about su mi prije bile zaista odlične i sama imam jednu All about Nude, i presavršena je! Ovaj highliter u stiku mi se čini jako zanimljiv i vjerujem da bih ga kupila prvom prilikom :)

    NOVI POST -> Peany

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Verujem da bi ti se hajlajter dopao,predivan je!A što se All About paleta tič,Nude i Roses obožavam!

      Избриши
  3. Odličan post :) obožavam Essence i imam dosta njihovih prozvoda <3

    ОдговориИзбриши
  4. I really love cosmetics from Essence. They have good quality and a great price :) Regards:*

    ОдговориИзбриши

Постави коментар