Essence-Hits and Misses

Od kako sam počela sa blogom,zapravo od samog prvog posta koji sam objavila pričala sam vam o tome  koliko volim Essence.To je bio brend sa kojim je započela moja ljubav prema šminkanju i koji se i danas često nadje u mom neseseru.Naravno,beauty industrija se razvija,a sa njom i brendovi.Pojavljuje se izobilje različitih proizvoda,što high end što drogerijskih medjutim ja još uvek umem da se vratim nekim starim dobrim proizvodima,koji me nisu izneverili već godinama.
Želim da naglasim da ja zapravo obožavam i vrlo često koristim high end proizvode i pisaću i o takvim stvarima,medjutim želim da malo više istržujem  po drogeriji kao i da pišem o proizvodima za svačiji ukus i dzep.

Get BIG lashes mascara

Essence ima bezbroj maskara koje nude dužinu,gustinu,volumen ili uvijenost i u slučaju da ne poznajemo brend,nalaženje one prave može biti veoma teško.Kroz godine sam isprobala gotovo svaku njihovu maskaru.Neke su bile dobre,neke mi nisu radile nikakav posao,ali svakako nijedna me nije impresionirala.Pre možda mesec dana sam kod drugarice sasvim slučajno probala ovu i ljubav je počela istog momenta.Zaista postiže ono što i obećava a to su gustina maksimalni volumen i  efekat veštačkih trepavica.Koristim je svakodnevno i postala je moj drogerijski favorit pored Maybelline  Lash Sensational i Rimel Volume and Shake maskare.


Cena:Dm-460din ; Lily:320din

Vibrant Shock Lip Paint

Ovo je nešto što mi je na prvi pogled delovalo veoma zanimljivo i generalno nije potpuno beskorisno(mislim na bež nijansu) medjutim ne ispunjava ništa od onoga šta zapravo obećava.Niti ima ikakav zanimljiv finiš,niti je boja toliko jaka nakon jednog sloja,i moja poslednja zamerka je veoma specifičan miris.Kao što sam rekla,meni je lepo služio neko vreme kao top coat ili ispod nekog providnog sjaja,ali da je najbolja stvar koju sam probala,nije.A sivi i ljubičasti sa metalik finišem čekaju neku zanimljivu priliku.Što se mene tiče,ovi iz metalik kolekcije možda mogu da izgledaju zanimljivo za neko slikanje eventualno,dok ove obične apsolutno možete da izbegnete...

cena:približno 350din(na lily sajtu 129din)

*Kada sam proveravala cene za post na Lily online sajtu primetila sam drastične razlike gde su neki proizvodu koje sam ja plaćala  po 400 dinara po ceni od 109 ili 119 dinara...

Metal Shock Eyeshadow

Jedno veliko DA!
U pitanju su tečne metalik senke,odlične pigmentacije,lako se nanose i mogu se nadogradjivati veoma lako.Totalno slučajno sam ih otkrila,i od tada se ne odvajamo.Kad god treba da izgleda kao da sam se potrudila oko šminke a baš i nisam raspoložena za nanošenje senke 45 miuta stavim neku svetliju boju u pregib i ovo na kapak i izgleda fenomenalno.Defintivno sam najviše koristila ovu rozikastu i zlatnu(koju sam negde zagubila...),dok sam ovu sivu koristila redje jer izbegavam sivu na očima,ali je i ona zaista divna.Veoma su pristupačne i zaista ih svima svima preporučujem.

Cena;približno 370din(i neke nijanse ove senke mogu se nači na lily sajtu po ceni od 129 din

Matt Touch Blush

Bilo iz ove ili neke druge linije,sa Essence rumenilima nećete pogrešiti.Meni je omiljena boja što se rumenila tiče neka prirodna i kajsijasta(boja je dosta neutralnija nego što izgleda na slici) i trenutno koristim isto Essence samo iz druge kolekcije i zaista ga obožavam!Odlična pigmentacija,ali opet ne ni preterana,takodje se veoma lako nadgradjuju tako da su pogodak i za one koji vole naglašeno rumenilo,kao i nešto neutralniju šminku.Takodje se može naći dosta nijansi,tako da preporučujem da bacite pogled i nadjete ono pravo za vas.


Cena:349 din


All About...Roses

Što se njhovih paleti senki tiče,tu mi je mišljenje podeljeno,medjutim jedno je sigurno-All About Roses i Nudes su dve palete koje zaista odobravam!Pigmentacija je odlična,tekstura je meka i fina i izbor boja u obe palete je zaista divan.U sledećem delu posta o Essence proizvodima pokazaću i palete koje me nisu baš oduševile,ali što se ove tiče,zaista je volim.Od kako koristim high end palete moram priznati da je se ne hvatam cesto,ali svakako je za drogerijski nivo odlična.Jedan od većih favorita.

Cena:509 din

Make Me Brow i Eyebrow Pencil

Za Make Me Brow tvrdim da je jedan od najboljih gelova za obrve u drogerijskom cenovnom rangu,a znam i da nisam jedina koja tako misli.Ja generalno o obrvama ne moram nešto mnogo da vodim računa,jer su moje prirodne zaista tamne i oblikovane,ali od kako sam probala ovaj gel ja bez njega ne izlazim iz kuće.Nekako veoma lepo popuni sitna rupice koje niste prešli olovkom/senkom za obrve i zaista ih odlično drži po ceo dan.
Olovka mi takodje odgovara,verovatno nije najbolja na svetu ali meni zaista odgovara i odlična mi je.Ko se više razume u olovke za obrve neka piše svoje utiske,ja sam tu laik :).

 Cena gela:približno 350 din                                                                    Cena olovke:199 din 

Liquid i Pen Eyeliner

Što se Essence ajlajnera tiče,mi imamo neki love-hate odnos.Spomenula sam da sam pre neeekoliko godina,kada sam počinjala da se šminkam koristila neke Essence proizvode,i to su izmedju ostalog bili i njihovi ajlajneri sa šljokicama.Nakon toga koristila sam i običan tečni,kao i ovaj u markeru i zaista su mi bili solidni.Šta se posle desilo ostaje misterija.Neko duže vreme su mi stajali sa strane i apsolutno ih nisam koristila,medjutim skoro sam ih ponovo probala i zaista su pristojni.Da probala sam bolje ali smatram da i ako se odlučite za njih niste mnogo pogrešili.

Cena oba:približno350 din


Cene za proizvode za koje ne znam tačno pisala sam što približnije moguće.Takodje želim da naglasim da NARAVNO da znam da su možda Nars rumenila i Kat Von D ajlajner bolji od Essence-a,medjutim kao što sam na početku naglasila ovde sam pisala samo o veoma pristupačnim proizvodima drogerijskog ranga,i njihovom odnosu cena-kvalitet.

Dok sam pisala post shvatila sam da će biti predugačak tako da sam ga podelila na dva dela.Sada ste čitali prvi,a za nekih desetak dana možete očekivati i drugi deo.
Pišite mi vaše utiske i favorite što se Essencea tiče,i o kom brendu biste volele da pišem neki ovakav post!

Želim vam divnu sledeću nedelju,
                                                                                                                  s ljubavlju,-J









Instagram queens_beautycorer

Коментари

  1. Super je post. Ja takodje obozavam njihove proizvode, uskoro planiram da isprobam neke essence proizvode koje do sada nisam koristila. ❤

    https://smallwomenscorner.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши

Постави коментар