Empties #4

Zdravo drage devojke!Kako već neko duže vreme nisam pisala o potrošenim proizvodima smatram da je konačno došlo vreme za to.Proizvoda nema puno jer sam tek od skoro počela da čuvam sve što potrošim ali zaista ću se potruditi da to promenim do sledećih emptiesa.Takodje sam proizvode na slikama grupisala kao po kategorijicama jer me je uvek mučilo kako slikati proizvode za ovakve postove i vremenom ću se truditi da nadjem najbolju opciju,da sve bude lepo i pregledno i meni i vama . :)

Što se tiče kozmetike,dosta sam ja izmenila u skorije vreme.
Potrošila sam Niveinu kupku koju zaista volim i veoma mi je odgovarala.Obično nisam fan kupki koje su mnogo gelaste kakva ova jesste,medjutim zaista mi je bila odlična.Takodje potrošila sam i Nivein novi šampon  Hairmilk o kome još uvek ne znam šta misli.Imam još jedan koji sada trošim i nakon toga vam javljam utiske!


Potrošila sam i drugi po redu Garnier Neo dezodorans,a sada sam uzela i treći.Zaista je odličan i često može da se nadje na sniženju sa 360 na oko 230-40 dinara!

Konačno sam stigla do kraja i sa Baleiom penicom za ruke,koja je prava fantazija,kao i sa Niveinom(stotom po redu) klasičnom kremicom.Niveine kreme su nešto što je koristila moja baka,naučila moju mamu da ih koristi i evo stigao je red i na mene.Uvek je imam u kući i zaista je volim.
Desilo se i nešto što nisam verovala da će se ikad desiti,a to je da sam potrošila ceo Labello Lip Butter.Pored ovog od maline imam i sve koji postoje na našem tržištu kao i Kokos i Borovnicu koji u Srbiju nisu još uvek stigli i zaista sam  veliki fan.Jedina mana  je bila što sam ja navikla da u isto vreme koristim više balzama i uvek mi se dešavalo da ga bacim jer mi stoji predugo,ali eto dočekala sam i to da ga zaista praznog bacam!

Poslednja stvar što se kozmetike tiče je Lancome Bi-Facial Cleanser.U pitanju je sredstvo za skidanje šminke sa očiju.Koristila sam ga nakon micelane vode da se osiguram da sam skinula svake tragove maskare,i zaista sam ga volela.Nije mi prvi put da koristim Lankomove proizvode ovog tipa,a sigurna sam da nije ni poslednji!



Što se šminke tiče,zaista je takodje nema puno,tako da ću na brzinu preći sve u par grupica

Od prajmera potrošila sam catrice Light Correcting Serum Primer.Zaista mi je bio fin,ne mogu reći da je za svačiji ukus i zato savetujem da ga probate na ruci pre nego što ga kupite.Vrlo je tećan i pun je sitnih šljokica,a kožu vrlo zagladi te ga nisam nanosila na celo lice već samo na delove t zone il gde bih posle stavljala hajlajter.Deluje mi kao dvojnik za čuveni Farsali,ali se nadam da ću i njega uskoro probati pa ću moći i da ih uporedim.





Što se  pudera i korektora tiče,potrošila sam Aurin Cover Me,Trend It Up Sheer Nude i Maybelline Age Eraser korektor.O svemu sam vam već pisala,Trend It Up dnevna,Aurin malo teža formula ali oba jako volim.Maybelline korektor koristim još od pre nego što je došao u Srbiju i pored Catrice Camuflage mi je omiljeni korektor na tržištu.


Potrošila sam i voljenu Rimel Volume n Shake maskaru,mislim stotu po redu,kao i Catrice i Essence marker ajlajnere,i oba su mi služila zaista dobro tako da nemam nekih zamerki,a i cena im je odlična.


To bi bilo sve za ovaj post,nadam se da vam se svideo.Ako ste probale neke od ovih proizvoda obavezno mi pišite.
                                                                                                                                                                    
                                         ,  Želim vam divan dan,
    
                                                                                                    s ljubavlju,-J


Moj instagram- queens_beautycorner
                                                                                                                                                                            

Коментари

Постави коментар