Bioten skincare

Zdravo drage moje!Kako godine prolaze sve više shvatam značaj čišćenja i nege lica,i skoro sam shvatila da želim da o tome malo više povedem računa.Počela sam da isprobvam dosta proizvoda,i u toj mojoj potrazi naišla sam na jednu Biotenovu liniju za čišćenje kože koja mi veoma odgovara.Počela sam sa gelom za umivanje,a sada koristim i njihovu micelarnu vodu i tonik,a sada ću vam svaki proizvod pojedinačno malo više približiti i podeliti neke moje utiske koje sam stekla do sada.

U pitanju je Biotenova linija za normalnu ka kombinovanoj koži.Pakovanja su zelene boje a ako se ne varam pored ove postoje i roze  i narandzasta linija,svaka za drugačiji tip kože.
Sada ću vam proizvode malo bolje prikazati i to po redosledu po kome ih ja i koristim.

3 in 1 Cleansing Micelar Water


Reči proizvodjača:Sadrži izuzetno fine i nežne čestice ulja i vode,koji "hvataju" i efikasno uklanjaju nečistoće i šminku(čak i vodootpornu)sa lica,očiju i usana.Ne izaziva iritacije i dehidrataciju kože.Formulacija sadrž 100% prirodni ekstrakt dunje,koji pomaže da koža vrati svoju prirodnu vlažnost i ujedno čini da epidermis bude gladak i nežan.Ima 400ml.

Prvo šminku sa lica skinem micelarnom vodom sipanom na vatu ili tufer i moram priznati da mi je na početu stvarno bila odlična ali čim sam je sipala malo više nego inače kako bih skinula bolje maskaru oči su počele da me peku,i ista priča se ponavljala svaki sledeći put.To možda objašnjava postojanje  sredstva iz iste linije za skidanje šminke sa očiju ali na micelarnoj svakako piše da je za lice,oči i usta tako da ne bi smela da zaziva nikakvu iritaciju očiju.Kako nemam nameru da kupujem odvojeno sredstvo za skidanje šminke sa očiju i ostatka lica ovoj micelarnoj se definitivno neću vraćati uprkos  veoma povoljnoj ceni.Ako se nešto promeni bićete obaveštene na instagramu ili u emptiesima.
Cena:449din

Cleasing Gel

Reči proizvodjača:Obogaćen je 100% ekstraktom dunje,dobijen nežnim i ekološkim metodama ekstrakcije,pomaže koži da vrati svoju prirodnu hidriranost i ujedno neguje površinske slojeve kože.Zahvaljujući formuli koja ne sadrži sapune,ne isušuje kožu.Efikasno uklanja nečistoću i šminku ostavljajući kožu savršeno čistom i osveženom.Ima 150ml

Nakon što sam sam šminku dobro skinula micelarnom vodom,malo nakvasim lice i stavljam gel.Neko vreme ga umasravam u kožu kružnim pokretima i kada sam sigurna da sam prešla svaki deo lica isperem ga toplo vodom.Zaista je predivan,nije agresivan,prijatnog je mirisa i toliko dobro očisti kožu da ona bukvalno škripi pod rukom posle umivanja.
Cena:329din

Refreshing Tonic Lotion

Reči proizvodjača: Formula je bazirana na 100% ekstraktu dunje koji se dobija ekološkim i čistim metodama ekstrakcije.Vraća u ravnotežu prirodnu vlažnost kože i hidrira epidermis.Efikasno uklanja nečistoće kože,tonira je i revitalizuje.Ne sadrži alkohol i ne izaziva iritacije na koži.Ima 200ml.

Tonik koristim kao dodatni korak u čišćenju lica i nakon micelarne i gel umivalice sipam ga na vatu i predjem celo lice kako bih ga osvežila i uverila se da mi lice blista.Rešila sam da počnem da ga koristim pored ove rutine i svako jutro kako bi mi i tada malo osvežilo i razbudilo lice.

Cena:240din


Sve njihove proizvode često možete naći na akciji i to u Liliju,Dm-u,Veru...i popusti su zaista dobri te je sve stvarno jako povoljno.Bitno je da dobro poznajete svoju kožu te da možete da izaberete liniju koja vama odgovara i koja će vam raditi najbolji posao.

Pored ovoga moja rutina nege lica obuhvata još par koraka,ali o tome ćemo neki drugi put,u nekom drugom postu.Nadam se da vam se ovaj post svideo,pišite ako ste probale neki od ovih proizvoda,i koji su vaši favoriti kada je čišćenje lica u pitanju. :) 

Moj instagram-queens_beautycorner

Želim vam prijatan dan,     
                                                                                                                                     s ljubavlju,-J

Коментари

  1. Mislim da mi je tonik omiljeni deo rutine, ali smor je što ga ne koristim tako često, mada bi definitivno trebala :)
    Hvala ti na ovom izveštaju o tvojoj rutini i fotkicama, ali i cenama! Uvek je pohvalno kada neko ostavi i cenu proizvoda, lakše je ljudima koji možda planiraju da kupe.

    Novi outfit post | Instagram

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ni ja ranije nisam imala naviku da stalno koristim tonik,ali sad stvarno i moja koža i ja uživamo!Hvala ti puno na lepom komentaru,mnogo mi je drago da ti se post svideo :)

      Избриши
  2. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши

Постави коментар