Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Palette

Većina vas ako ne i svi imali su priliku da  čuju za ovu paletu..Definitivno paleta senki koja je obeležila makeup industriju,napravila velike promene i postavila ozbiljan zadatak svim ostalim paletama  koje su izlazile na tržište nakon nje.Danas pričamo o ABH Modern Renaissance.

O ovoj paleti sam čula zaista divne komentare,ko god je probao bio je oduševljen i dobre kritike mogle su se pročitati svuda,medjutim nešto sasvim drugo je mene kod nje privuklo i postala mi je ogrona želja.
Kako Anastasia Beverly Hills ne može da se nadje u Srbiji i okolnim zemljama,ja sam se svoje dokopala ovo leto kada sam bila u Kanadi,a kupljena je u Sefori po ceni od 55 kanadskih dolara,što je oko 4,250 dinara.Da,vrlo dobra cena za ovakvu paletu...
mogla je da bude i čistija,medjutim žurilo mi se sa fotkanjem zbog Sunca :)



Pakovanje je nežne roze boje,prekriveno plišem koji joj daje  crtu ženstvenosti i prefinjenosti.
Uz same senke u pakovanju dolazi i praktično ogledalo i dvostrana četkica,sa stranom za blendanje i nanošenje senke.Što se same četkice tiče zaista je upotrebljiva za razliku od većine onih koje dolaze u paletama.Od veštačke dlake je i iako malo grublja,veoma je precizna. 

                              



Paleta sadrži 14 senki obimnog spektra boja,od bež i suptilnih do crvene,roze pa  i tamno braon.Boje su inspirisane periodom renesanse i zaista se vidi povezanost izmedju umetnosti i samog načina na koji je paleta pravljena.

Zaista se sa njom može igrati do beskonačnosti,isprobavati,izlaziti iz zone komforta a opet napraviti i milion različitih dnevnih makeup lookova.Kao što vidite boju Burnt Orange sam najviše koristila i u pregibu mi je skoro svaki dan,medjutim mislim da sam svaku boju dosta koristi samo jednostavno nisu sve za svakodnevne prilike.

Što se same teksture tiče,meni deluje kao da to zavisi od senke do senke.Većinom su meke i puteraste medjutim par mat boja poput upravo Burnt Orange i Buon Fresco mi deluju malo suvlje,medjutim razlika se ne primećuje kada se nanesu na kapak.

Da,truse se,kao i većina sennki sa jačim pigmentom,medjutim kada krenete da radite sa njom to vam postaje zanemarljivo.Savršena pigmentacija,puna boja,veoma lako se blendaju i fenomenalno se ponašaju na očima.



                                                                                                

-prvi i drugi red senki

Za mene paleta iz snova,svakodnevna,ali i za posebne prilike,odlična za put u koliko želite da ponesete samo jednu paletu kao i za devojke koje žele da počnu da se bave šminkajem ili žele da upotpune kolekciju.Žene,ja stvarno mislim da vam je ovo neophodno!

Ovo pričam za ljubitelje High End-a,znate i same da volim drogeriju i da najčešće pišem o svima pristupačnim drogerijskim proizvodima medjutim ko želi sebe da počasti definitivno treba da baci pogled na ovu paletu.Ako vam niko ne putuje skoro,sve ABH palete možete poručiti sa sajte Beauty Bay i čini mi se da se na proizvode preko 30e ne plaća shipping a ispod 50e se ne plaća carina,tako da vam paleta ispada onoliko za koliko biste je kupili u Sefori.Nisam poručivala sa ovog sajta ali ako neko jeste neka nam obavezno napiše iskustva.

Da li ste vi probale ovu paletu ili nešto od ABH proizvoda i koja su vaša iskustva?


moj instagram queens_beautycorner

Nadam se da ste uživale,želm vam divan ostatak dana,
                                                                                                                                  s ljubavlju,-J

Коментари

Постави коментар