Moja kolekcija hajlajtera

"Hajlajter nije hajlajter ako se ne  vidi iz svemira",rečenica je koju sve češće čujemo u beauty svetu,a kako se beauty industrija razvija dobijamo sve sjajnije,jače i zanimljivije hajlajtere,ali opet šta ako je naš  ukus svedeniji?

Sama sam ljubitelj jakog hajlajta,u bilo koje doba dana,što je verovatno normalno za moje godine,kada počinju neki prvi ozbiljniji izlasci  koji zahtevaju malo dramatičniju šminku.Smatram da   je hajlajter savršena dopuna svakodnevnom izgledu,šminkali se ozbiljnije ili ne,te je sasvim normalno što ih posedujem nekoliko,a posebno sticajem okolnosti da se bavim čime  se bavim,te imam priliku da isprobam zaista dosta proizoda.Pripremajući se za ovaj post rešila sam se nekih proizvoda koji su ili bili stariji,ili jednostavno nisu bili nešto za šta sam se često hvatala,tako da ćete danas čitati uglavnom o nekim proizvodima koje ne koristim dugo,ali su  mi se pokazali kao odlični i vredni pažnje.

I <3 MAkeup-Goddes of Love


Prvi koji ću vam predstaviti je hajlajter brenda I <3 Makeup,Goddess of Love,prelepi  triple baked hajlajter,i definitivno onaj za koji se hvatam svakodnevno.
Boja je šampanj što je možda i razlog zašto ga najviše koristim s  tim da mi je to nekako najzahvalnija boja za hajlajter za koju mislim da bi svima lepo stajala.Dolazi u kartonskom pakovanju,koje se kao što vidite po slici dosta prlja(ne zameram mu) i teži 10g.


Zaista nepotrošiva stvar,ja ga koristim od kraja oktobra  gotovo svakodnevno,nekad čak i više puta dnevno,i to u više slojeva.Šta da radim,hajlajteri su mi gilty pleasure.Prelepo sija,tekstura mu je divna,ne trusi se,može da se nadogradjuje u više slojeva i zaista je veoma veoma postojan,čak u toj meri da posle 12 sati na nogama dodjem kući i sijam.Zaista sve preporuke,predivan proizvod,mislim da se može meriti sa večinom high end hajlajtera,i to sa cenom od 853 din.Svakako bacite oko u Aleksandru ili na Nyxovom štandu u Ušću,postoji još nekoliko varijacija na temu,pa verujem da bi se za svakoga nešto našlo.

Catrice High Glow Highlighter


Ovaj hajlajter sam zaista kupila neplanirano,u nekoj gomili šminke koju sam pokupovala u Dm-u,više se ne sećam ni zašto,bila sam veoma rastrgana tih dana,nadam se da me razumete.Svakako koliko god neplanirano bilo,moram  reći da se isplatilo.

Iako mi je jedno vreme samo skupljao prašinu na polici,pre mesec dana sam se uhvatila za njega i rešila da mu dam šansu.Plašila me je veoma svetla boja s tim da nisam ljubitelj belih hajlajtera kao što ste verovatno shvatili do sad,medjutim navikla sam se,naučila sam kako najbolje da ga nanosim i dogradjujem,tako da i za njega mogu da kažem definitivno da može da sija neverovatno.Cena mu je  negde oko 500-600 dinara,ima 8g,i dolazi samo u jednoj boji-010 Light Infusion(pomolimo se svi zajedno da će Catrice izbaciti još par nijansi!).Dakle,odličan hajlajter,možda više namenjen za one sa svetlijom bojom kože,svakako bacite pogled ako se nadjete u Dm-u,i naravno ako ste ga probale pišite vaše utiske!

Alverde Illuminating Powder


Razmišljala sam kako i šta da napišem za ovaj proizvod,a da zvuči fino dok se čita,medjutim rešila sam da budem otvorena sa vama.Meni ovaj proizvod ne radi.Ništa ne radi.

Razumem ja i da je Alverde prirodna kozmetika i da je normalno da je pigmentacija slabija,i da verovatno ima ljudi koji vole sveden,lep i blag hajlajt i kojima ovo odgovara,ali ja se zaista tu ne ubrajam.Pokušavala sam da ga koristim za neki "no makeup-makeup",medjutim meni on na licu apsolutno ne postoji.Znam da ovo nije klasičan hajlajter već neka multifunkcionalna stvar(kojoj ja funkciju nisam našla),tako da mi vi pišite ako ste mu vi našle primenu,da mu dam možda još jednu šansu.



Wet n Wild Highlighting Powder.


Glow baby glow.Nema potrebe da ništa drugo dodajem na ovo.Prelepa puterasta tekstura,prelepe boje,postojan,prelepo sija  i to sve za nekih 800 dinara.


Ima 5,4g što je manje od hajlajtera o kojima sam vam do sada pričala,ali ne zameram mu.Toliko sam oduševljena i toliko prijatno iznenadjena da mislim da to ne mogu da vam prenesem dovoljno,tako da trk u Dm u kom ima Wet n Wild da vidite ovo savršenstvo.Obično ga stavljam kada ne stavljam rumenilo ili ne radim konture jer je malo tamniji,i mislim da će biti jedna od neophodnih stvari za ovo leto.Svima.
E321B-Precious Petals

Nyx Moonlight duo chrome highlighter


Kako mu i samo ime kaže,ovde se radi o veoma zanimljivom plavom hajlajteru,na prvi pogled ne toliko nošljivom,medjutim moram priznati da sam mu našla namenu.Obično sam ga stavljala preko nekog hajljtera kada izlazim i zista ne pravi veliki plavi odsjaj i pod svetlima nekog kluba izgleda apsolutno fenomenalno.
Cena mu je negde oko 850 dinara i može se nać u Alexandar i Nyx prodavnicama
Rezultat slika za nyx duo chromatic highlighter moonlight
slika sa interneta
*Moj se nažalost polomio za vreme slikanja tako da sam uzela sliku sa interneta

Odlučila sam da vam za danas pokažem  samo ovih pet hajlajtera,a tečne i kremaste ću ostaviti za neki drugi post kako ne bih mnogo dužila.
Nadam se da vam se post svideo,a predloge za iduče postove ili neke sugestivne kritike kao i uvek možete mi pisati u komentarima ili poslati u dm. :)


Коментари

  1. Ja toliko volim hajlajtere, to mi je nešto omiljeni u šminkanju, trenutno sam ostala bez ijednog, ali definitivno planiram kupiti wetnwild jer me je tekstura i pigmentovanost oborila s nogu, super post :D hvala na preporukama

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ОдговориИзбриши

Постави коментар