Too Faced chocolate bar-Hot or Not?

Zdravo drage devojke.Za danas sam vam pripremila jedan veoma zanimljiv post,a u pitanju su moji utisci o čuvenoj  Too Faced čokoladnoj paleti.
Dugo mi je bila tiha patnja,i premišljala sam  se da li mi treba ili ne,ali kako vreme prolazi i ja se sve više upznajem sa makeup svetom,shvatila sam da mi je neka ovakva paleta zaista neophodna.
Izgleda da je neka dobra ptičica čula ovu moju želju,te  sam  je dobila za rodjendan,koji je kao što neke od vas znaju,bio u oktobru,sada već prošle godine.
Želela sam  da je isprobavam malo duže,kako bih se detaljno upoznala sa njom i spoznala sve njene vrline i mane.Ipak danas pričamo o proizvodu koji je zaista na skupljoj strani,tako da ću se maksimalno potruditi da što verodostojnije prikažem samu paletu,kao biste shvatile da li je to za vas vredna investicija.


Što se samog pakovanja tiče,zaista je estetski prelepo uradjeno,a što se kvaliteta tiče javiću vam kako se bude ponašala u putu koji planiram uskoro.Sama paleta dolazi u kartonskoj kutiji sa knjižicom sa idejama za neke lookove,ali moja je još prvog dana izgubljena....Kutija je metalna kao i kod ostalih Too faced paleta,sa  velikim ogledalom i u njoj se nalazi 14 senki od po 0,95g i dve malo veće od po 2,2g od kojih se jedna može koristiti kao baza a druga kao higlighter,sve ukupno njh 16.Takodje kada je otvorite oseti se i intenzivan miris čokolade,koji mi veoma prija dok se šminkam,pogotovo ujutru s time da je dokazano da miris čokolade ujutru razbudjuje.

Što se senki tiče,u paleti se nalazi pet divnih mat boja,kao i mat baza white chocolate,i devet manje ili više šimerastih nijansi,kao i prelepi champagne tuffle koji mi se i odlično pokazao kao hajlajter za ispod obrve i ugao oka.
Pigmentacija im je zaista odlična,boje prelepe,ne truse se mnogo  i odlično  se blendaju jedna sa drugom.Neke šimeraste boje   su malo više kremaste što mi se izrazito dopalo,jer se sa njima mogu postizati različiti efekti na očima i to bez neke poebne veštine.

Ostaviću vam sliku kako biste videle o čemu se  zapravo radi,i zašto sam ovoliko impresionirana  sa ovom paletom.
*slika sa interneta*

OMILJENE  BOJE:Salted Caramel,Creme Brulle,Marzipan,Semi Sweet,Black Forest  Tuffle,Cherry Cordial...

BOJE  LOŠIJEG KVALITETA:Strawberry  Bon Bon

BOJE KOJE MANJE  KORISTIM:Strawberry Bon Bon,Candied Violet

U paletu sam zaljubljena od trenutka kada sam je dobila,iako mi je ona bila zamena za takodje čuvenu Natural Love,igrom  sudbine i na moju sreću ipak je ona dospela u moje ruke.Preporučujem  je svima.Onima koji žele  da ulože novac u svoju prvu skuplju paletu,početnicima,šminkerima,kolekcionarima...Zaista ima prelep izbor boja te se sa njom mogu postizati od rozikastog,preko braon i ljubičastog,pa sve do crvenog looka,idealni i za dan i za noć,fakultet,školu ili neku bitnu proslavu.Zaista izvanredna paleta koja se pokazala kao isplativa i opravdala svoju cenu od malo preko 6000.

Zaljubila sam se u Too Faced proizvode i planiram uskoro da  proširim svoju kolekciju,a vi mi pišite da li vam je zanimljivo da vam pišem ovakve postove.

Moj instagram profil OVDE

Коментари

  1. Ja je obozvam, jer sadrzi sve nijanse koje su najatraktivnije i koje se uvek mogu koristiti. Pigmentacija je odlicna, i veoma se lepo mesaju, tako da je ja preporucujem. Ali mi je opet drago da cujem tvoje koliko toliko misljenje! Divne fotografije.

    My blog: https://thestoryofagothic.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja stvarno uživam da mešam boje iz ove palete jer stvarno očaravajuće izgleda,to mi se možda i najviše dopalo.Hvala ti puno na lepom komentaru <3

      Избриши
  2. Što se tiče spoljašnjeg izgleda spolutno HOT! Ova paleta bi definitivno bila moj najbolji prijatelj s obzirom da se od čokolade ne odvajam! :'D A dopadaju mi se i boje, deluju da su visoko pigmentovane i kvalitetne. Javi utiske kada je budeš isprobala! Zapratila sam tvoj blog, naravno! :) ♥

    The Best Series In 2018?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sad vidim da sam propustila da kažem koju o pigmentaciji.Zaista predivna,baš sam bez zamerki.Neke mat boje su malo slabije pigmentovane,ali opet sasvim zadovoljavajuće.Hvala ti!

      Избриши
  3. Paletica je san svake devojke,i zaista mi je drago što si je dobila. Lično je još uvek nisam isprobala,jer smatram da sam itekako još uvek amater kada je nanošenje i blendanje senke u pitanju,tako da bih svakako radije eksperimentisala sa povoljnijim,a znatno manje pigmentovanijim senkama. Svakako ne želim da postignem efekat klovna 😂

    Pogledaj moj blog ukoliko želiš. Nova sam,pa bi mi neizmerno značilo 💟

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pogledaću naravno,lepo je videti da se devojke još uvek interesuju za bloging i da se novi blogovi opet često otvaraju.Javi kako napreduje tvoje umeće što se šminkanja tiče,i samo polako ali uporno ;)

      Избриши
  4. Ja inače volim kombinaciju toplih smeđih nijansi i svjetlijih šimerastih, tako da je ova paleta za mene san.
    Recenzija je super i drago mi je da se i tebi sviđa. ♥

    http://ccaammblog.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  5. Toliko recenzija sam citala o ovoj paleti, cini se kao zaista predivna paleta.

    Novi post na mom blogu
    http://smallwomenscorner.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши

Постави коментар