Le Petit nakit

Zdravo drage devojke!
Kao što već  znate,osnovne i srednje škole su počele,ispitni rokovi...i od nas,devojaka/žena,kao pripadnica lepšeg pola očekuje se da uvek izgledamo što bolje možemo.Svima je poznato da je lepota u malim detaljima,tako da aksesoar postaje neizbežan iz dana u dan,te je uvek bitno imati lep i kvalitetan nakit.

Danas vam predstavljam prelepe narukvice sa instagram stranice Le petit nakit,na kojoj možete naći zaista dosta modela,a možete kreirati i svoju unikatnu narukvicu!
Iza ovih prelepih narukvica stoje dve predivne devojke iz Beograda,Milena i Rista.Zaista su veoma talentovane,i vidi se da je u svakoj narukvici i dosta truda i ljubavi,što je mene odmah kupilo.


Kao što možete videti,ja sam uzela ove tri narukvice,koje sam sama kreirala,i u slučaju da imate neke posebne želje,devojke su zaista divne i verujem da će vam izaći u susret.

Prva je ova na roze končiću sa priveskom Dream,meni je preslatka i moram priznati da je nisam skinula sa ruke od kad sam je dobila.


Takodje mi je stigla ova koju sam takodje sama "kreirala",na prelepom tirkiz zelenkastom končiću,veoma je zanimljiva,i takodje moram priznati da je stalno nosim!


I treća  narukvica je model sa slovima i ima  plesni natpis,ona je pripala mojoj sestri koja je takodje oduševljena,a vi na vašoj možete napisati šta god vam padne na pamet,i naravno možete izabrati broju tračice na kojoj će biti.Narukvicu dodatno ukrašavaju i dva preslatka priveska,balerina i dance


I za sam kraj da još jednom kažem,narukvice su zaista divne,ja sam oduševljena,takodje mislim da je fenomenalno što možete same napraviti svoju,kvalitet je takodje vrhunski i mislim da će fenomenalno ići za sezonu koja je pred nama.


Za više informacija o narukvicama pogledajte njihovu instagram stranicu,klikom Ovde,kao i njihov facebooki proil koji se nalazi Ovde.

To bi bilo se za ovaj post,nadam se da vam se svideo,pišite kako vam deluju narukvice i podelite vaše iskustvo!

Коментари

  1. Naruknice su prelijepe.Mozda sebi neku porucim.LP
    Posjeti i moj blog nova sam.

    ОдговориИзбриши
  2. Nakit je presladak, može služiti i kao neki dar ili slično

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. U narukvice sam se zaljubila bukvalno!!Svaka cast na slikama :)<3.

    mywonderland-xoxo.blogspot.com--wishlista na blogu,pa bi mi znacilo da kliknes na link <3<3

    ОдговориИзбриши
  4. Preeslatke narukvice, ja bi ih rado nosila! P.S. ja sam juvelir i pravim nakit, pa samim tim obozavam ovakvu vrstu posta! Originalno..:*

    http://dearmissmodern.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  5. Prelep su. Dopada mi se sto mozess sama da ih kreiras :D
    Teen Queen

    ОдговориИзбриши
  6. Ovo su zaista jako simpatcne narukvice, iako nisam ljubitelj istih moram priznati da su mi se jako dopale i da su mi jako slatke. Ono sto sam htela da istaknem je da su ove slike odlicne! Tvoj savrsen stil pisanja ne bih da komntarisem, jer sam vec vise puta rekla da volim isti, tako da sve u svemu jako dobar post.

    http://thestoryofagothic.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jao hvala ti,zaista mi ovakav komentar ulepša dan,nadam se da ću još više napredovati i da ćete biti još zadovoljniji mojim tekstovima!

      Избриши
  7. Joj precakane su! Nisu u mom fazonu, ali lepa su ideja za poklon nekome kada nemaš inspiracije. Hvala! :*

    http://couturecase.blogspot.com

    ОдговориИзбриши

Постави коментар