Četkice za šminkanje-Dresslink

Zdravo drage devojke!Skoro mi je stigao jedan paketić sa sajta Dresslink,u kome su se izmedju ostalog našli jedan mali beauty blender i set četkica.Kako su četkice sa kineskih sajtova prilično hvaljene,rešila sam da ih isprobam,te da  mišljenje podelim sa vama.
Da napomenem i da je poručivanje sa sajta Dresslink,com veoma jednostavno,i da mi je paket stigao za manje od dve nedelje,mada se može čekati od 10 do 20 dana.


Četkice se mogu naći u ljubičastoj kao i pink varijanti,za koju sam se ja odlučila.Set se sastoji od pet četkica,aplikatora,i češlja za obrve i trepavice.
Sve četkice su od veštečke dlake,a o njihovom kvalitetu pročitajte u nastavku posta.

Prva četkica namenjena je za puder u kamenu,mada kako ja za takve pudere više volim veće četkice,meni je ova povremeno služila i za rumenilo.Kvalitet je zaista odličan,četka je veoma mekana ,dlačice ne otpadaju,i moram priznati da odličn obavlja svoj posao,


U setu su se našle i dve četkice za oči,mada ja moram priznati da sam jednu koristila za stavljanje korektora na sitnije nepravilnosti,takodje mi odlično služe,veoma su prijatne za kapak i ne "linjaju" se tokom pranja.


Takodje su se u setu našle i kosa četkica za ajlajner i četkica za usta.
Četkica za usta se pokazala odlično,veoma je čvrsta,precizna,i ujedno i jedna od mojih omiljenih iz ovog seta.


Što se četkice za ajlajner tiče,probala sam je sa Nyx gel ajlajnerom i s tim da ja nemam nekog iskustva sa iscrtavanjem ajlajnera četkicom,nije ispalo loše,tako da sam zaista zadovoljna sa obe četkice,pogotovo kada u obzir uzmemo i cenu celog seta...

Za kraj ostali su još i aplikator koji zaista ne volim i nisam ga koristila,i češljić za obrve i trepavice.Ovo je već jedna zaista korisna stvar,i često mi se može naći u torbi jer ga zaista redovno koristim.
Sve u svemu,setom sam zaista zadovoljna,pokazao se kao odličan.Cena mu je bila svega 3.65 dolara,a ovaj set možete poručiti klikom Ovde

I naravno,za porudzbinu možete iskoristiti i ove kodove za popust!
lendy15 == $1 off za porudžbine od $15
lendy19 == $2 off za porudžbine od $19
lendy29 == $3 off za porudžbine od $29

To bi bilo sve za ovaj post,nadam se da vam se dopao.Moram vam priznati da je post napisan još pre dve nedelje medjutim imala sam problems a prebacivanjem slika na kompjuter,ali obećavam da od sad blog kreće sa normalnim radom,te zajedno nastavljamo ka brojki od 200 čitalaca!hvala puno na ogromnoj podršci,volim vas!

Коментари

  1. Divne fotografije i odlicna pozadina :)

    missymj.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  2. Awee,cetkice su preslatke!♥*-*


    ksenijinkutak1.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  3. Woow! Četkice su predivne i preslatke *-* Dresslink jedna od najboljih sajtova što se tiče šminke i takvih proizvoda! I prekrasno si ih slikala *-*
    This is my life

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti !Za šminku nisam sigurno,ali kada su u pitanju sundjerčići,lakovi,četkice,stvarno su odlicni!

      Избриши
  4. Predivno izgledaju . Svi narucuju cetkice, tako da mislim da cu i ja poruciti neki set. Moze se uvijek dogoditi da neke nece biti bas korisne, ali, neke oce, naravno i zbog toga mislim da vrijedi naruciti :)

    myfirsttextvm.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Naravo,ovog puta se ispostavilo da su sve zaista korektne,mada u većim setovima to obično nije slučaj,ali opet s tim da su zaista pristupacne mislim da se isplati..

      Избриши
  5. Četkice, prije svega izgledaju jako slatko, a pored toga i kvalitetno, i ja sam naručila neke četkice sa ebaya, jer zaista kineske četke svi hvale, pa ću ih i ja isprobati nadam se da će biti dobre, kao ove tvoje

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  6. Svaka cast! Samo tako nastavi:) Slike me svaki put fasciniraju. Veliki piljubac!

    ОдговориИзбриши
  7. Predivne fotkice zaista! Ja cetkice obozavam da kupujemm, i ove mi se izuzetno dopadaju. Meni izgledaju jako kvalitetno i mekano s obzirom da je to sa kineskog sajta (bar ja mislim, ispravi me ako gresim haha). Odlican post! <3

    Pratim te, ako ti se svidi moj blog uclani se - http://dearmissmodern.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  8. Ja sam slične četkice koristila, zapravo imam ih jos uvek, i mroamr eci da sam zadovoljna. Sve u svemu, odlican post, jako dobra recenzija. Veliki lajk za slike, vrlo su profesionalne, svaka cast.

    thestoryofagothic.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  9. Četkice su divne, zapratila sam tvoj blog, ako želiš uzvrati

    medinabeslagic.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  10. Divne fotografije i boje, obožavam te mogu priznati da sam veći ovisnik o četkicama! :D Super post :)

    http://beautyakworld.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  11. Supeer post,čeeetkice su savršene *--*
    Drago mi je št ima jooš uvek kolekcionara četkica a ne blendera i toga hahha <3<3<3<3


    Imaš moj follow,ako želiš uzvrati :)

    Boomy's Place

    ОдговориИзбриши
  12. Super post.Upravo sam sada naisla na tvoj blog.Ukoliko zelis prijavi se na moj blog,nova sam.Zelim ti puno uspeha u daljem blogovanju.

    http://fashionwme.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши

Постави коментар