Zdravo drage moje!Kao što verovatno znate,provela sam pet dana bez interneta,tako da post malo kasni,ali nadam se da ćete imati razumevanja.Danas vam pišem o nekim proizvodima koje sam dobila iz Farmasija,tačnije od FARMASI IVANA,a u paketiću su se našli karmin i maskara iz Zen kolekcije,kao i olovka za usta,i dva testera karmina,bb i cc kreme.

Kao što verovatno već znate,Farmasi je globalni brend iz Turske,izvozi svoje proizvode u 119 zemalja u kojima se od skoro našla i Srbija.Svi proizvodi su vrhunskog kvaliteta i Farmasi ne testira na životinjama,o čemu svedoče mnogi sertifikati koje je ovaj brend dobio.
Da ne dužim mnogo,pisaću vam prve utiske o svim proizvodima,a verujem da će se kasnije naći i u favoritima,ali to će vreme pokazati...

Prvi proizvod je Farmasi ZEN extension lash mascara.

Maskara dolazi u elegantnom crnom pakovanju sa zlatnim slovima,te izgleda veoma otmeno i skupoceno,što doprinosi nekom sveukupnom utisku.Četkica mi je,moram priznati na prvi pogled delovala veoma neobično,ali pokazala se odlično,još uvek se uvežbavam kako bih postigla što bolji efekat na trepavicama,i koristim je apsolutno svaki dan od kako sam je dobila.Tekstura maskare je odlična,nije previše gusta i ne zgružava se.

Cena je zaista povoljna,čak je u rangu sa jeftinijim drogerijskim maskarama uprkos svom kvalitetu,ali tačne cene možete pogledati i raspitati se OVDE

Sledeće što sam dobila jeste ovaj  Farmasi karmin u broju 02,prelepa "nude-sent" boja idealna za svaki dan.

Karmin je takodje iz Zen kolekcije te dolazi u prelepom zaobljenom crno zlatnom pakovanju.Tekstura je veoma lagana i balzamasta,i moram priznati malo providnjikava,ali za takve karmine to je nešto sasvim normalno,i rešava se nanošenjem više slojeva.Hidratacija je odlična,a ne mogu se požaliti ni na postojanost koja je višečasovna,i kada karmin počne da se skida skida se ravnomerno i ne ostavlja "fleke" po usnama.

Cena ruža je čini mi se neverovatnih 265 dinara,mada i to možete proveriti kao i videti ostale boje klikom OVDE.

I sada je na red došao možda i moj najveći favorit,a to je Farmasi olovka za usta u broju 207.

Prosto ne znam šta bih prvo rekla,boja je prelepa,pigmentacija neverovatna,tekstura odlična,kremasta,postojanost neverovatna...
Stvarno sve pohvale za ovu olovku,jedva čekam neku priliku da je stavim,a može se nositi i sama na usnama u vidu mat karmina.Stvarno sve preporuke za ovu olovku,a nju možete poručiti za nekih 295 dinara,i o njoj se raspitajte OVDE

Sada na red dolaze testeri,i što se parfema tiče dobila sam da isprobam tester parfema Incentive women black pearl,jedan prijatan citrusan miris,i Shooter‚s  Girl,prelep vanilasti miris,već sam ga koristila,i volela bih da negde naletim i na full size.

Svakako u koliko ste ljubitelj parfema i volite da ih isprobavate kao i ja,Farmasi nudi stvarno dobar izbor,a i otome se raspitajte OVDE.

I za kraj,još dva testera,ali ovog puta BB i CC kreme.

Ovde nemam šta puno da pišem,BB kremu sam probala i fenomenalna je,jedna od boljih koje sam koristila,ali o testerima ću pisati poseban post gde ću napisati detaljne utiske.

I da napomenem,u koliko želite da se i vi bavite prodajom Farmasi proizvoda i tako dodjete do brze i lake zarade i to putem šminke,obratite se Farmasi Ivana,i njoj se takodje obratite u koliko vas zanima da poručite nešto od ovih proizvoda,za šta imate zaista sve moje preporuke.Takodje je možete kontaktirati i putem njenog facebook profila,klikom OVDE


To bi bilo sve za ovaj post,nadam se da vam se svideo.Pišite šta ste od Farmasi proizvoda probali i za šta sam vas zainteresovala.Puno pozdrava,ljubim vas,do sledećeg posta!

Коментари

  1. Jako lep post! :)

    anastasjastyles.blogspot.ba <---------- novi post

    ОдговориИзбриши
  2. Odlican post!Proizvodi izgledaju baš dobro,narocito mi se sviđa ruž!

    Predplatite se na moj blog,uzv-> funnyandrabbits.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  3. Olovka za usne izgleda zaista predivno. Btw divan post i fotografije također

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Menu se karmin najvuse svidja. Ja generalno volim karmine i uoosteproizvode za usta u nude nijansama :D
    Teen Queen

    ОдговориИзбриши
  5. Kako je ova olovka divna, boja je savršenaa♥

    http://nevergiveup656.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Fenomenalna je,i kvalitet i sve,svima preporučujem Farmasi olovke savršene su!

      Избриши
  6. Super post jako mi se svidja olovka
    Zapratila sam te pa ako zelis uzvrati☺
    UunaaG: The cold summer: http://unasfashionblog.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  7. Ova olovka mi deluje super.♥
    Odlican post!

    Clan sam tvog bloga ako zelis uzvrati:
    http://aleksandrascorner.blogspot.ba/2016/08/mini-haul-zaful.html

    ОдговориИзбриши
  8. Divan post draga .
    Uradila sam wishlist . Ako te zanima pogledaj i ako ti se svidi moj blog zaprati me pa mi napisi komentar kako bih ti uzvratila :)

    http://herecomesajla.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши

Постави коментар