Whats in my travel vanity/SUMMER EDITION

Zdravo drage devojke!Kako danas u sedam putujem,rešila sam da vam izbacim post-šta se nalazi u mom neseseru.Post pišem brzinski s tim da je sam 4 a ja još nisam spakovana,a treba da napišem još minimum 2 posta,tako da se nadam da ćete me razumeti.
Imam dva nesesera,a počeću od onog sa šminkom.Šminke ne nosim mnogo,jer znam da se u opšte neću šminkati,eventualno će to biti možda neki karmin,zato ih i ima najviše.
Eto da počnemo od karmina,a nosim ova četiri,kao i GR mini izdanje velvet matte karmina,jer zaista ima prelepe i raznovrsne boje,i veoma je isplativo za put.

Ostaviću vam i svočeve karmina,čisto da biste ih se malo potsetili jer ste ih sve već vidjali na mom blogu.
(boje su poredjane isto kao karmini na slici iznad)



Zatim kad smo već kod usta,nosim i ove tri olovke,kao i crnu olovku za oči.Moj izbor je pao baš na ove jer je Farmasi olovka odlična i sama kao karmin,a i ide mi uz neke od Gr mini boja,mada je što se mene tiče crvena boja rezervisana za neka druga godišnja doba.Takodje Bipa roze mat olovka,isto se možete nositi sama i ima prelepu drečavo roze boju,dok će mi GR transparentna olovka poslužiti za sve ostale karmine koje nosim.



Sada prelazimo na lice,i to na tri stvari koje verovatno neću ni koristiti,a to su  Cover Girl baza i puder,kao i Aura Corect me korektor,i Gr matirajući puder.Ovog Aurinog korektora mi je ostalo veoma malo,tako da planiram tamo da uzmem Catrice camuflage,ili Maybelline Age Rewind(naravno ako ih pronadjem).Ovaj puder i ako budem stavljala neće mi smetati jer je veoma lagan,i zato sam njega i izabrala.



Kada su senke za oči u pitanju,prvobitno sam želela da ponesem samo ovu Essence paletu s tim da se u njoj nalazi pet senki,ajlajner i hajlajter,mada sam se ipak odlučila da ponesem i ovu Sephora Flirting Game,kao i Essence  3D,u broju 03,irresistible choco cupcake,zbog njene specifične polu kremaste teksture,i odlične trajnosti i pigmentacije.


O ovoj paletici sam već pisala,a taj post možete pročitati klikom OVDE.

Za prethodno pomenute stvari naravno neophodne su četkice,tako da nosim ovaj mali set iz avona kao i moj dragi Beauty Blender,bez kog ne idem nigde!

Takodje ponela sam i dve maskare,starog favorita,MaXFactor 2000 kalorija,i novu mezimicu,Farmasi Zen maskaru.Nju možete poručiti klikom OVDE.

I naravno,tu su i lakovi za nokte,i ove godine nisam želela da preterujem,pa sam ponela dve jarke boje,plavu i novu Sephora roze,kao i Aura sedefasto beli lak,Avon kajsijastu sa šljokicama koju trenutno imam na sebi preko Sephora proze,i jedan top coat,a u pitanju je novi Golden Rose Ombre Top Coat,u koji sam se zaljubila,a više o njemu u nekom od narednih postova.



I poslednja stvar u ovom neseseru jesu ova dva labela(da da,samo dva,i dva za put hehe...)

Oba labela su veoma prijatna i prelepog letnjeg mirisa,tako da ovoga puta oni putuju sa mnom.I da,nisam htela da preterujem sa labelima,jer ko zna koliko ću ih nakupovati u Grčkoj...

I da ne zaboravim,niti je šminka niti je kozmetika,ali je stvar koja obavezno ide sa mnom,a to su ove fleš tetovaže!


Obožavam ih,imam tri velika lista puna njih,i da,mislim da su odlične kao aksesoar za plažu.

To bi bilo sve što se tiče šminke,stvari tipa četka,parfemi,dezodoransi,aceton,su svuda po koferu,tako da vam to nisam ni ubacila,ali eto čisto da napomenem šta sam još ponela,mada mislim da su to neke stvari koje se podrazumevaju.
(neseser ima malu kukicu na vrhu,tako da se može okačiti bilo gde dok je otvoren,što mislim da je veoma praktično za putovanja)


Sada ću na brzinu preći i kroz sadržaj drugog nesesera,bez nekog velikog  odugovlačenja oko pojedinačnih proizvoda.




Prvo što sam ubacila jeste Biomelem šampon,ako i Nivea balzam za plavu kosu,zatim u Gliss pakovanju je serum koji sam napravila da mi malo posvetli kosu,takodje neizostavna je i kupka,u pitanju je Get Beauty Cocoa,zatim Trisa pasta i četkica koje sam dobila u Gr novitetima,taj post je OVDE,naravno tu su i brijač,pinceta,štapići za uši,konac za zube...Kao i FA dezodorans roll on,i Avon body mist,koji možete poručiti klikom OVDE,kao i toplomer,streptolete za grlo,i rapidol za svaki slučaj.Poneću i hidrogen jer dosta ronim,tako da mi se često uši pune vodom.

To bi bilo sve za ovaj post,izvinite ako je malo konfuzan ali zbog problema sa slikama pišem ga već sat ipo...

I da,jedno obaveštenje!!!!!Na moru neću pisati ništa,imam par postova pripremljenih da čitate dok nisam tu,možda napišem šta s enalazi u mojoj torbi za plažu,ali ako budem mogla da uploadujem slike.Mislim da je najbolje da se narednih 10-15 dana malo opustim,napunim baterije za septempar,jer me tada očekuje mnogo posla,i svašta sam već ugovorila,tako da mislim da zaslužujem mali odmor.Biću aktivna na instagramu,tako da me obavezno dodajte,i objavljivaću neke zanimljive sličice i snemke na novi SNEPGRAM.Moj instagram zapratite klikomOVDE

I da,ovu priliku moram da iskoristim da čestitam našem Davoru,Ivani,Tijani i kajakašima na olimpijskoj medalji,kao i košsarkašima na sjajnoj pobedi,sinoć je u Beogradu pucalo kao za novu godinu,i naravno puno sreće ostalim sportistima u borbi za medalju!
Ljubim vas.Do nekog sledećeg posta,a za sada.....

TRAVEL MODE UNLOCKED :D

Коментари

  1. Fantastičan post! Jako mi se sviđaju stvarčice *-*

    Ako imaš vremena bilo bi mi drago kada bi komentirala moj novi post: petra-s-life-blog.blogspot.hr

    ОдговориИзбриши
  2. Od svega mi se najviše sviđa tvoj neseser *.*

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Odličan post, jako mi se sviđa <3

    https://doroty4.blogspot.hr/2016/08/godisnjica-bloga.html

    ОдговориИзбриши
  4. odlicni proizvodi, nazalost nikad nisam probala GR kozmetiku, nadam se da ocu uskoro

    http://maggieblogspot.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  5. Super post. Mnogo ti je presladak onaj prvi neseser, vidjala sam takav u Nju Jorkeru cini mi se :D
    Teen Queen

    ОдговориИзбриши
  6. Nijanse karmina su odlicne, obozavam takve u letnjem periodu. :)

    ОдговориИзбриши
  7. Drago mije da se svidjaju,i ja mislim da su nekako baš letnje...

    ОдговориИзбриши
  8. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  9. Odlican post ❤
    Ako zelis pogledaj moj blog i uclani se ,uzvracam 😘
    http://ami9fashion.blogspot.ba/?m=1

    ОдговориИзбриши
  10. Shopping spree, within an hour!!! confused Where to go, choices?, latest Fashion? want a wardrobe to grace any red carpet – a pair of diamond earrings; high heels, a strapless party dress, a designer handbag.

    Don't panic we have an answer to all just download TOCH app from the favorite Play store.

    For android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vogueme.toch
    For iPhone: https://itunes.apple.com/us/app/toch-watch-discover-shop/id1147640817?ls=1&mt=8

    ОдговориИзбриши
  11. #SRK in #Raeestrailer was seen in his signature #style wearing a Clear frames and #Pathani, perfect for the festive season. #Shahrukhkhan always make it a point to wear sandals with his Indian outfits looking like a cool dude!

    Isn't it the perfect match in this #EID celebration!! you would love to buy Pathani Kurta's at #Toch app.

    Watch & shop at http://mytoch.com/

    #Fan #Raees #EID #aviators ##RaeesTrailer #ShahRukhKhan #iamsrk #follow #RaeesTeaser #RaeesTrailer20Million #ApnaTimeShuru #blockbuster #SRKlooks #Pathani #Kurta #Mahirakhan #Shop #Buy #Toch #Watch


    For android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vogueme.toch
    For iPhone: https://itunes.apple.com/us/app/toch-watch-discover-shop/id1147640817?ls=1&mt=8

    ОдговориИзбриши

Постави коментар