July favorites

Zdravo svima!Prosto ne mogu da verujem da je avgust već počeo,i da se leto približava kraju,ali eto ostaje nam da uživamo u ostatku sunčanih dana na najbolji mogući način,radeći ono što volimo,tako da sam rešila da vam danas spremim favorite za protekli mesec.Rešila sam da vam pišem samo o novim ili "ponovo otkrivenim" proizvodima,tako da ih nema mnogo,ali opet mislim da je bolje tako nego stalno da se ponavljam.

I samo da napomenem da mi je put pomeren za danas u šest umesto sutra u pola sedam,nisam ni počela da se pakujem,ne znam gde mi je glava,i zato su slike jednostavne i post će biti malo konfuzan,ali nisam htela da vas ostavim bez posta,takodje ću videti da nekako izbacim u nedelju još jedan post.I ovo je neko vikend putovanje,tako da od ponedeljka krećem sa normalnim rasporedom.


Počećemo sa preparativom,i prvi na listi su ovi Exodusovi proizvodi,piling i bater za telo.Dva savršenstva,savršeno hidriraju,prelepo mirišu,hrane kožu,ali da ne dužim,sve o njima možete pogledati OVDE


Zatim dva proizvoda koja sam koristila takodje za vreme tuširanja,a to su ovaj Biomelem šampon i Palmolive kupka.O šamponu je moj prošli post,tako da moje mišljenje možete pogledati OVDE,a što se kupke tiče,definitivno savršenstvo u malom,ceo internet je poludeo za njom,veoma je kremasta,divno peni,miriše neverovatno,bukvalno celo kupatilo zamiriše na nju,nemam zamerki..

Miris moje kupke je jegoda,postoje i vanila i čokolada,takodje su veoma dobre,ali ipak meni se jagoda najviše dopada,i ovo mi je drugo pakovanje...
I da,od svih mesta na kojima sam je videla,ova kupka je najjeftinija u Liliju,gde košta negde oko 175
dinara.

Zatim dva tester proizvoda,koje planiram da kupim full-size,i to su Nuxe losion za telo,i tonirajući losion za lice.Dve fenomenalne stvari,neću vam mnogo pisati o  njima sad,jer možete uskoro očekivati recenziju svih testera koji su mi stigli da ih isprobam.

I poslednja stvar kad je preparativa u pitanju,je ova Super krema za ruke,Prima kozmetike.Definitivno najbolja krema za ruke koju sam probala u poslednje vreme,veoma je prijatna,lagana,nežnog vanilastog mirisa,odlično hidrira,i to po ceni od nekih 350 dinara!

Više o njoj pročitajte u mojoj recenziji OVDE,i tu su vam linkovi preko kojih možete naručiti ovu kremu.kao i ostale Prima kozmetika proizvode.


Sada počinjem sa šminkom(dekorativom),i kao što možete videti sve sam stavila u ovaj neseser,u koji sam bukvalno zaljubljena,ali videćete ga već u jednom od postova pred more.Definitivno je ii on mesečni favorit,tako da mislim da je zaslužio da se nadje ovde.

Prva stvar koju sam dosta koristila početkom meseca je ova Kiko senka za oči u broju 225  infinity,veoma nežna bebi roze boja,jedna od mojih omiljenih senki,i ako budete putovali negde i naleteli na Kiko deffinitivno imate sve preporuke da probate neke od njihovih senki ili karmina,koji su takodje odlični(moj je bio roj 21 čini mi se,kupljen kad i senka u Beču,stavljen jednom i izgubljen,i dalje patim za njim...)

Cena senke je bila nešto oko 2,5e,i da,ovo je senka za paletu,i tamo možete praviti sami svoje palete,tako da planiram da dokupim još tri boje i taj kao kalup,ali pisaću vam već o tome).

Sledeća stvar je nešto što sam koristila dosta od kako sam je kupila,a to je ova Essence Blogers Beauty Secrets paleta senki,Vitage rose.

Prelepa paleta,obožavam je,sadrži pet senki,ajlajner i hajlajter,trenutno mi je to najdraža paleta,ja sam je isslikala čim sam je dobila,tako da mi pišite u komentarima ako želite njenu detaljnu recenziju.


Kako ja nisam ljubitelj šminkanja ka moru ili bazenu,ne srećem se često sa vodootpornom šminkom,ali sam jedan dan pre bazena stavila ovu Essence BIG lashes maskaru kako bih videla koliki je zaista njen kvalitet,i moram priznati da nisam mnogo očekivala od nje.
Na kraju se ispostavilo da je veoma dugotrajna,apsolutno se ne pomera koliko god se kupali,ronili...Probaću je i u slanoj vodi pa vam javljam utiske,ali za sad za sve koji vole ovakve stvari,sve preporuke.

Čini mi se da je cena maskare ispod 300 dinara,tako da je spoj cene i kvaliteta neverovatan.

I poslednja stvar od šminke,je ovaj Golden Rose mat ruž u broju 04.Prelepa koralno roze boja,fenomenalna za leto.O njemu sam pisala OVDE.Izvinjavam se ako je kvalitet posta malo lošiji,ali je post pisan zaista davno,dok sam još bila na početku.


I naravno,ne bih ja bila ja da nisam zaboravila nešto,imam još nešto što se preparative tiče,a to su  balzami za usta.Stalno sam se mackala sa raznim balzamima,najviše Eosima tipa mint,crveni grejp,dinja med,i Labello lip butterima od maline i kokosa.Hidratacija usana je bitna uvek,i ne zavisi od godišnjeg doba,ali za leto preporučujem neke malo laganije mirise koji ne guše mnogo.


To bi bilo sve za ovaj post,nadam se da vam se svideo,u koliko jeste komentarišite i prijavite se na moj blog!Da li ste probale neke od ovih proizvoda i da li želite recenziju Essence paletice?

Коментари

  1. Odlican post,vec duze vreme posmatram essence blogers beauty secrets paletu i deluje odlicno.Ja imam crveni i rozi EOS i odlicni su 😁❤.

    mywonderland-xoxo.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Od ovih proizvoda probala sam samo Labelo i odlično je, inače fotografije su ti odličnee *.*

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Odlican post.Moram se slozoti da je Palmolive kupka jagoda sjajna,ali se meni vise svidja vanila.Ostale proizvode nisam probala,nijanse senki su veoma lepe. Neseser je prelep :)

    http://sweetkokoo.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  4. Gdje si kupila ovaj neseser? Mislim da sam slican vidjela u NewYorkeru :)
    Nisam iskreno nista od ovoga koristila, na zalost :/

    MMara moj blog

    ОдговориИзбриши
  5. Suoee favoriti. Preslatka ti je i jedna i druga torbica za sminku, tj. neseser. Inace, jaki mise dioada essence paleta, jer je baprosto neodoljuva i kada bih burala uzmedju cetiri postojece, prosto ne bih znala koju bih kupila. :D
    Teen Queen

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni je ova paletica delovala najprakticnije,a inace to je jedan isti neseser samo sa dve strane haha.Hvala!

      Избриши
  6. Divni favoriti. Zaljubila sam se u ovaj neseser, ii baš mi se svidjela ova Palmolive kupka, mislim da ću je probati jer obožavam njihove proizvode. I ova Essence paletica je predivna♥

    http://nevergiveup656.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  7. Odličan post, svi proizvodi su odlični, a nažalost nisam probala ni jedan :/
    nadam se da ćeš napraviti recenziju te paletice jer se stvarno čini odlična<3

    bernardasinnerbeauty.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  8. Odlični favoriti i slike mi se jako sviđaju.Essence paleta mi je zapala za oko i moram je kupiti!

    Posetite moj blog & učlanite se → beautyandstylebyemma.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  9. Odlian post!Ova essene paleta izgleda odlino!


    Predplatite se na moj blog,uzv -> funnyandrabbits.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  10. Odlični proizvodi, neke sam probala i provereno znam da su odlični. Ali najviše mi se dopada neseser! Zapratila sam te ♥
    Ako želiš, možeš mi postaviti pitanja za moj prvi Q&A u komentarima mog poslednjeg posta.
    https://marized.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  11. Hvala puno!Hocu,samo da dobijem malo bolji pristup netu..

    ОдговориИзбриши
  12. Odličan post, izabrala si divne favorite a slike su ti prelijepe. :)

    http://myblogmything1.blogspot.ba/2016/08/juni-juli-favoriti.html

    ОдговориИзбриши
  13. Eose prosto obozavam! Postom sam odusevljena :)


    Pogledaj poslednji post u pitanju je youtube kanal i bilo bi mi drago da ga pogledas( sub, like , kom ) http://fashionandallaboutthat.blogspot.com/ :)
    mozemo i da se zapratimo na instagramu : anaradunovic_

    ОдговориИзбриши

Постави коментар