GOLDEN ROSE NOVITETI-UNBOXING

Zdravo drage devojke!Kao što verovatno vidite po naslovu,stigao mi je paket sa novitetima iz Golden Rose-a,i sada ću vam predstaviti proizvode koje sam dobila.


Ako  ste kao i ja željno iščekivali novitete,verujem da će vam se ovaj post dopasti,jer su proizvodi zaista raznovrsni.Ovde ću ih samo navesti i napisati neke prve utiske,dok ću kasnije svakom od proizvoda posvetiti zaseban post gde ću uraditi njihovu detaljnu recenziju.

Počećemo sa jednim od proizvoda koje sam najviše želela da isprobam,a to su CORRECT&CONCEAL,Camouflage i Concealer cream palette.
Prva od njih,camouflage kremasta paleta me je posebno iznenadila,jer nikada do sad nisam isprobala nešto slično,a gledala sam i čula zaista dosta toga phvalnog o ovakvim proizvodima.


Druga je takodje kremasta,Concealer paletica,za prekrivanje nedostataka,gde takodje svaka nijansa ima svoju namenu i zajedno imaju savršenu prekrivnu moć.Moja je u nijansi 01,LIGHT TO MEDIUM,dok sa dame sa malo tamnijim temom postoji i 02,MEDIUM TO DARK.
(kao što ćete videti,posle ove slike skoro svaka ima
 lošije osvetljenje,naišao je neki oblak..)

Sledeći proizvod je takodje namenjen za prekrivanje nesavršenosti,a to je Long Stay Matte Foundation,i moj je u nijansi 05..Zaista imaju ogroman izbor nijansi,od 01 do 14,,tako da verujem da će svako lako pronaći onu sebi idealnu.Puder ima mat završnicu,tako da je odličan i za devojke sa masnijom kožom.Više o njemu kao i o ostalim proizvodima u nekom od narednih postova.

Sada na red dolaze dugo očekivane mini varijante Velvet Matte karmina,idealne za torbu ili putovanja koji dolaze u dve prelepe kombinacije boja.
Mix 1 je kombinacija prelepih nude boja,koji u sebi sadrži i jednu prelepu crvenu,za svaki dan,i moram priznati da mislim da ću njega više koristiti.


Mix 2 je druga varijanta,sa nešto tamnijim bojama,takodje prelepo uradjen,sa raznovrsnim bojama,idealan za hladnije dane koji nam predstoje,ali više o njemu u nekom od sledećih postova.

Uz sve ove karmine možete korristiti još jedan GR novitet,a to je transparentna olovka Lip barrier.U pitanju je providna olovka na usne koja će se uklopiti uz svaki karmin i sprečiti razlivanje samog karmina.


Veoma isplativa stvar,jer umesto da uz svaki karmin kupujete olovku,možete koristiti nju,i posebno korisna ako ne želite da na neki put"vučete" deset olovaka u svim mogućim nijansama,već jednostavno ponesete ovu i nemate briga.

Takodje sam dobila i ove dve olovke za oči,Golden Rose Glitter Eyeshadow Crayon Waterproof,u nijansama 12(braon) i 53(zlatna).Olovke su prelepe,nešto malo sam ih isprobala i oduševljena sam,a pored njih u prodaji možete naći još dve boje(čini mi se crnu i plavu).


I za kraj GR noviteta sam ostavila ova dva Ombre top coat laka za nokte,u nijansama 01 i 02.Uz pomoć njih možete napraviti prelepi ombre efekat na noktima i to jednostavno premazivanjem slojeva,a u koliko želite mogu vam uraditi i mali tutorijal.Ovakve lakove obožavam,i baš sam se radovala što su se i oni našli u ovom paketu!




I poslednja stvar su četkica i pasta firme Trisa,čiji je distributer za Srbiju(kao i za GR),Danijela-commerce.Zaista su odlični,s tim da sam sa Colgate prešla na njih,i nisam videla nikakavu razliku u kvalitetu.


To bi bilo sve za ovaj post,nadam s da vam se dopao,pišite mi koju recenziju prvu želite!

Hvala za 2000 pratilaca na instagramu!
I lajkujte nas na fejsbuku!
Link moje stranice je OVDE,
dok GR fejsbuk stranicu otvorite klikom OVDE

PS:Pošto je upravo počeo grad,i osvetljenje je nula zbog magle,sledeći post izlazi tek sutra ili prekosutra...





Коментари

  1. Oni su svoje proizvode podigli na potpuno novi nivo što mi je izuzetno drago. Inače, odlični noviteti. :D

    Novi post je na mom blogu mirjanasite.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvaka ti!Stvarno su se baš popravili,sad su u rangu sa mnoim skupljim brendovima...

      Избриши
  2. Superr post.Što prije piši recenziju ovih proizvoda naravno dok ih isprobaš.LP
    Posjeti i moj blog nova sam i zaprati i ja sam tebe

    ОдговориИзбриши
  3. Puder mi izleda dobar :)
    http://littleobsessionsbyv.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  4. Meni se prva senka najvise dopada. Odnosno paletica haha :D
    Lepo se obnovila svoju kozmetiku! :))
     Teen Queen

    ОдговориИзбриши
  5. Odlična recenzija draga!! Proizvodi deluju fantastično, rado bih ih isprobala!!:)
    Vesna - Home Chic Clu
    new post: http://vesna-kreativnostidrugesitnice.blogspot.rs/2016/08/a-product-review-twinkledeals.html

    ОдговориИзбриши
  6. niukad nisam probala njihove proizvode, al citam samo pozitivne stvari o njima..

    http://maggieblogspot.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши

Постави коментар