Avon unboxing-prvi utisci

Zdravo drage moje!Evo ga drugi post za danas,ako niste pročitale prvi obavezno ga pogledajte klikom OVDE i kliknite na neke linkove puno mi znači!!!

Sada da predjem na sam post,a to su neki prvi utisci o stvarima iz Avona koje sam dobila od predivne devojke sa stranice Avon Beograd.

Tu su se našli,body mist,aftersun krema,karmin kao i neki testeri,a sada možete pročitati moje prve utiske o njima.

Avon Naturals Juicy Spray Parfume,sa mirisom nara i manga,definitivno najlepši miris za leto,znate da sam već imala neke njihove slatkaste sprejeve,ali eto ovaj sam veoma želela da probam,i obožavam ga!Najveći favorit ovog leta,miris je savršen,osvežavajuć,naravno volela bih da probam ostale mirise a vi mi pišite koji je vaš omiljeni!

Cena ovog spreja je 199 dinara,dok su dva SAMO 259 dinara!!!Stvarno sve preporuke,veoma povoljan a kvalitetan mist,prelepog mirisa,a ako želite da vidite ostale mirise,kao i još neke Avon proizvode,pogledajte kod Avon Beograd.

Sledeća stvar je ovaj prelepi braonkasto nude karmin,u boji Marvelous Mocha.

Na slici deluje mnogo braonkastije nego što jeste,ima taj neki minimalan narandzasti podton koji se ni nevidi na usnama,već im samo daje neku dodatnu svežinu,zaista potpuno mat,veoma kremast,pigmentovan,postojan....Koristim ga gotovo svakodnevno od kako sam ga dobila,i obožavam ga!

Pakovanje je takodje prelepo,izgleda veoma elegantno i kvalitetno,što je još jedan plus,tako da mislim da slobodno mogu reći,da nemam nikakvih zamerki,definitivno jedan od boljih karmina u drogerijskom cenovnom rangu koji sam probala!!!Takodje ga poručite kod Avon Beograd.

I poslednja stvar je ova aftersan krema.O njoj nemam šta puno da pišem,probala sam je jednom posle bazena,prelepo miriše,ne peče me za divno čudo,ali svakako više o njoj ću vam pisati posle mora,kada je malo bolje isprobam.


Za sam kraj sam vam spremila neke testere.Prvo ovaj mini roze karmin,Ring Love.Presladak je,boja je divna,kvalitet je neverovatan,i definitivno ću nabaviti i full size!

I ostala sa još ova dva testera parfema,prvi je Beautiful Butterfly,predivan miris,veoma intenzivan,ali sasvim onoliko da je prijatan i ne guši.Već sam ga skoro potrošila,stvarno ga obožavam.
Drugi je Perceive Oasis,moram priznati da sam njega sada prvi put probala,i ne mogu se odlučiti koji mi je lepši!Veoma lagan i prijatan miris,za svako doba dana!


Avon parfeme obožavam,i takodje su veoma povoljni,tako da ako želite da sebi priuštite  kvalitetan i pristupačan parfem,javite se Avon Beograd.

Takodje,ako želite da brzo i lako zaradite od onoga što volite-postanete Avon dama,kao i za bilo koje naručivanje proizvoda, javite se Avon Beograd,devojka šalje na teritoriju cele Srbije!

To bi bilo sve za ovaj post,nadam se da ste uzivale i da vam se svideo,pišite mi šta biste volela da naručite,i koji su vaši omiljeni Avon proizvodi!

Коментари

  1. Divan post!Proizvodi su prelepi! <3

    http://anastasjastyles.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  2. Odličan post i proizvodi draga! xx
    Vesna - Home Chic Club
    novi post: https://vesna-kreativnostidrugesitnice.blogspot.rs/2016/08/a-product-review-twinkledeals.html

    ОдговориИзбриши
  3. Odlične stvarčice si uzela, najviše me privukao full size ruž. :)


    Novi post na redheads-diary.blogspot.com :)

    ОдговориИзбриши
  4. Odličan post, imala sam isti sprej i miriše fantastično. :)

    http://myblogmything1.blogspot.ba/2016/08/veryme-oriflame.html

    ОдговориИзбриши
  5. Supwr post. Kao i uvek, najvise su mi se dopali karmini. :D
    Sjajni sto si objavila dva posta u danh. :*
    Teen Queen

    ОдговориИзбриши
  6. Fantastičan post! Najviše mi se sviđaju karmini *-*

    Ako imaš vremena posjeti moj blog: petra-s-life-blog.blogspot.hr

    ОдговориИзбриши
  7. Odlican post ❤.Mini roze karmin izgleda fantasticno.

    mywonderland-xoxo.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  8. Obozavam kombinaciju nara i manga :)
    Divan post :)

    missymj.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши

Постави коментар