субота, 28. мај 2016.

Empties #2

Zdravo svima!Od prošlih "emptisa" sam se trudila da čuvam proizvode koje potrošim,ali sam uporno zaboravljala,tako da ih ni ovaj pun neće biti proviše,ali mislim da je možda i bolje da ne gomilam previše proizvoda već da ih rasporedim u nekolio postova.
Da ne dužim mnogo,ovo su proizvodi koje sam potrošila u skorije vreme,i većinu ste imali prilike da vidite u ranijim postovima,ali one koje niste videli ću ukratko opisati :)

Prvo gelovi za tuširanje,koje ja trošim u enormnim količinama,a i mislim da je logično da se oni najviše  troše,jer se ipak koriste na dnevnoj bazi...

Prvi koji sam koristila je ovaj Avon od vanile.Prelepo miriše,ima onu vanila boju,prosto da ga čovek pojede,zaista odličan.
Zatim ovaj Dove od nara,bebi roze boje,peni ko lud,,meni omiljeni jer obožavam lepe voćne mirise..Sada trošim drugu bočicu i obožavam ga!
I poslednji ovaj FA mystic moments,lep je,providno ljubičast,miriše na cveće sa nekom onako nežnom notom,takodje odličan.

Prelazimo na proizvode za kosu.Ja najčešće koristim i šampon i balzam Nivea,ali sam sada isprobala ovaj Schwarzkopf šampon i jako mi se svideo.

Nivea balzam jako volim,koristim ga od ranije,a ovaj Schwarzkopf šampon sam uzela prvensteno zbog toga što obožavam miris ovog njihovog spreja za raščešljavanje iz iste kolekcije,i jako se dobro pokazao.O ovom Schwarzkopf spreju sam već pisala,divan je i jako koristan,i upravo sam potrošila drugo pakovanje..

I poslednja stvar koja nije šminka,,jako mala,ali mislim da je vredna za spomenuti,je ova Multiactiv maska za lice.Nju sam juče probala i jako mi se svidela,tako da će se u ovom postu naći par reči i o njoj.

Postoje čini mi se tri različite maske,sve sam isprobala ali mi je ova omiljena prvenstveno zbog prelepog mirisa i toga što jako osveži lice,mislim da ću je uvesti u svoju spa rutinu,prija nekad malo častiti kožu lica,a ova maska je idealna za to u letnjim mesecima...

Što se šminke tiče,prva stvar je Aura Cover me korektor u stiku.

Ja ga jako volim,odlično mi obavlja posao,pisala sam već o njemu tako da sve znate,ponovo sam ga uzela ali sad u malo tamnjoj nijansi(154)i mislim da će mi ta nijansa više odgovarati jer je leto pred nama..

Sledeći je takodje Aura karmin 79 Las Vegas.Ovo je iz one njihove kolekcije kao dzepnih karmina,jako mi je lepo služio,boja meni divna,uvek mi se mogao naći u torbi,i mislim da je super stvar!

Nagrebala sam nešto malo karmina sa samog dna,čisto da biste mogli da vidite boju..

Zatim dve Lancome olovke,kreon i olovka za usta,kupljene u Budimpešti još prošle godine.Jako sam ih volela,lepo su mi služile,ali je definitivno vreme da se oprostim od njih...

Ubacila sam vam i mali svoc kako biste mogli da vidite koliko je pigmentacija dobra...Ja Lancome jako volim,i smatram da su obe olovke opravdale svoju cenu...

I poslednja,ali ne i najmanje bitna stvar,su labela!Znate da sam zavisnik i da ih uvek potrosim nekoliko,tako da su ovog puta na red dosli ovo Rosal kokta,Eos borovnica,i ovaj Oriflame balzam od ruže.

Ovo rosal labelo se odbijalo uz neke kokte,ne sećam se ni ja tačno,i dobila sam dva i naprosto ih obožavam!Nema miris kokte,već neki vanila miris kao ona klasična labela,ali jako dobro hidrira.Zatim Eos,o kom sam sto puta pričala kako ga obožavam,mada mi ovo i nije bio najomiljeniji miris.I poslednji je Oriflame univerzalni balzam,koji nisam koristila samo za usta,već bukvalno za sve!Jako korisna stvar,kada se posečete,udarite,imate bilo kakve probleme na koži,a neki kažu čak da je pomagalo i kada zaboli glava!Ruža nije baš najlepši miris,ali zato se mogu naći i višnja,kupina,čokolada,karamela,original...

To bi bilo to od ovog posta,nadam se da ste uživale!Pišite da li ste isprobale neki od ovih proizvoda i koje je vaše mišljenje!
Ps:preporučite mi neko dobro dvofazno sredstvo za skidanje šminke ako znate!

pratite me i na instagramu-  queens_beautycorner

32 коментара:

  1. Isprobala sam vecinu ovih stvarcica, i ja sam zadovoljna kao i ti :) Odlican post, super si u trosenju :D

    Fashion Lover

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno 😘,drago mi je da se i tebi svidjaju 😘

      Избриши
  2. Nisam probala Aurin korektor u stiku ali cu ga definitivno kupiti nakon ovog posta. Kolika mu je cena?
    http://mirjanasite.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Cena mu je 399 dinara,meni je odlican,ako hoces malo vise da se raspitas pre cini mi se mesec dana sam pisala o njemu pa pogledaj,drago mi je da ti se svidja!

      Избриши
  3. Kako si opisala proizvode stekla sa mišljenje da su svi fenomenalni. :D Dobar post.:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sad i ja primecujem da se zadesilo da sam svim proizvodima zadovoljna hehe.Nadam se da ce se tako i nastaviti..Hvala puno 😘

      Избриши
  4. Kako si opisala proizvode stekla sa mišljenje da su svi fenomenalni. :D Dobar post.:)

    ОдговориИзбриши
  5. Odlični su svi proizvodi *-*
    petra-s-life-blog.blogspot.hr

    ОдговориИзбриши
  6. Odličan post, obožavam čitati o tuđim emptiesima!
    Inače, ovaj Aurin korektor gledam već neko vrijeme, mislim da ću ga sad morat uzet.

    http://sohappy-sobeautiful.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  7. Super post! Opet ja , he - he , ali ako može follow for follow i sorry šta dosađujem...
    https://lovedisneyhr.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  8. Hvala puno!
    Napisala sma ti vec da ti je blog divan i da zelim da ga zapratim,ali ne znam kako jer nigde nema da se klikne join this site ili nesto slicno..

    ОдговориИзбриши
  9. Super i zanimljiv post! :D

    ksenijinkutak1.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  10. Dobar odabir proizvoda, ja jako volim gliss preparate i rado ih koristim, kao i Niveu i Dove :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala!Glii je fenomenalan takodje ga obožavam,kao i Dove i niveu!

      Избриши
  11. Koristila sam Avonov gel za tusiranje, i zaista je super, kao sto si i rekla. Odlican post. :)

    http://mojasvastaricams.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  12. Odlican post xoxo

    http://e-s-wonderland.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  13. Divan post, i ja koristima Avonove tuširalice i odlične su mi. :)

    http://myblogmything1.blogspot.ba/2016/05/potrosi-5-do-ljeta-update-2.html

    ОдговориИзбриши
  14. jedan-zivot-jedan-san.blogspot

    Molim vas da citate , pratite i komentirate <3 hvala svima <3 :*

    ОдговориИзбриши
  15. Obožavam da čitam Empties postove, super si trošila! :)

    ОдговориИзбриши