April favourites



Prosto ne mogu da verujem da je već prvi maj,i da ova 2016 ovako leti...I kako meseci prolaze tako i ja shvatam da mi je sve teže da napišem ovaj favourite post,jer mi deluje da se konstantno ponavljam i zato sad se potrudila da u aprilske favorite stavim samo neke nove proizvode koje sam uvela u neku svoju rutinu i koje sam dosta koristila,tako da mi nemojte zameriti što ih nema mnogo...

Prvi na redu je Flormar pretty karmin,broj 15.
Kako sam ceo april bila zaludjena bebi roze bojom,tako sam negde u neseseru naišla na ovaj karmin i bukvalno se posle nisam razdvajala od njega.
Neke od osnovnih karakteristika su to što je jako pigmentovan,ima kremastu teksturu,ali koja nije premekana tako da nema tendenciju da se lako topi pri malo većim temperaturama.Ima solidnu tajnost,ali  se zaista skida ravnomeno tako da nećete imati poblem sa "flekavim" usnama.
Boja je prelepa roze,idealna za svaku priliku,i poprilino slična GR matte 07,samo što u opšte nije mat,te je i malo jača.

Cena karmina na Flormar štandovima(Ušće,TC Stadion...) je 500 dinara,i toliko sam ja platila svoj prvi(18),dok sam ovaj kupila u Panter parfimeriji po ceni od 299 dinara.

Sad nešto što sam odlično uklopila uz gore pomenuti kamin,a to su ovi Golden rose Wow lakovi za nokte(23,30)Inače ova GR kolekcija ima veliki izbor zaista lepih boja,ali sam ja bukvalno odlepila na ove dve roze.

Ja nisam kompatibilna osoba da pričam o kvalitetu laka,pošto se meni sa noktiju ljušti bukvalno bilo koji lak,ali ono što mogu da kažem je da pigmentacija zavisi od nijnse(30,svetilja nijansa je morala da se namaže u tri sloja,dok je 23,tamnija bilo dovoljno da se namaže u dva tanja sloja),ali to ne zavisi ni od toga da li je boja tamna,jer jedna moja drugarica ima neku tamno ljubičastu nijansu koja je prilično providna i sa tri sloja...
Cena laka u Lily-ju je 89 dinara za 6ml.

Sad nešto sa čime se još upoznajem,ali sam se zaljubila nakon samo nekoliko korišćenja,a to je Garnier Ultra Doux maska za kosu.Samo da naglasim da moja kosa nije problematična,tako da ne znam da li rešava te neke veće probleme,ali je moju kosu zaista osvežila,ali neću vam mnogo pisati o njoj jer uskoro ide recenzija.

Ova ima miris meda i pomaže suvoj i lomljivoj kosi,ali ima nekoliko vsta i cena varira od 350-450 dinara,zavisi od mesta gde kupujete(ja sam je platila možda čak i oko 320 dinara u Veru na sniženju).

Sad jedna stvar za koju sam jedva čekala da dodje u Srbiju,a to je  lip smacker.

Drugarica mi je rekla da je kupila celo pakovanje(ima ih osam,razne fante,kokakole i sprite)u Beču u radnji Clarie's.Ja sam išla u Beč dve nedelje posle nje,ušla u tu radnju,kupila na brzaka neku masku i neki nakit,konstatovala kako je slatka radnjai tek posle par dana u povratku kući se setim da baš tu imaju da se kupe lip smackeri...Ali nema veze,jer se nadam da će uskoro stići i u SrbijuJa sam ovaj kupila u Deksiku,i cena mu je bila 400 dinara,mada su mi u Liliju rekli da i tu treba uskoro da stigne,i veujem da će tu cena biti malo niža,pošto je čupa čups lip smacker 200 dinara jeftiniji u Liliju  nego u Deksiku(ima da se kupi i koka kola vanila)

Labelo kao labelo je odlično,dobro hidrira,kremasto je i ima identian miris kao koka kola.Ali ja sam veći ljubitelj fante i imala sam priliku da probam i fantu i sprite i stvarno sva labela imaju mirise kao originalna pića(a ne kao kad nam labelo od jagode miriše na neke žvake).Pakovanje je preeslatko samo se meni već odlepilo labelo od pakovanja i pre prvog korišćenja,ali šta je tu je...

I poslednja,ali ne i najmanje bitna stvar je ovaj Avon mist sa mirisom ruže i čokolade.Ja sam pravila neku pauzu sa njim,isprobavala sam nove ali sam ipak odlučila da se vratim na njega.Miris je neverovatan.intenzivan ali ne iritantan već onako blag,(nisam neki  stručnjak za opisivanje mrisa priznajem haha).Za leto planiram da kupim neke voćkaste i nadam se da će mi se svideti jednako kao i ovaj.

Čini mi se da ga skoro uvek ima u katalozima i da mu je cena 200 dinara.

PS:Hristos vaskrese,svim vernicima srećan Uskrs :*
To bi bilo sve za ovaj post :).Da li vi koristite neke od ovih proizvoda?Koja su vaša mišljenja o njima?

Pratite me i na instagramu   queens_beautycorner

Коментари

  1. Prelepe nijanse lakova, ali bas prelepe. :-)
    Frauleind.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  2. Одговори
    1. Primetila sam da ima baš puno pozitivnih mišljenja,stvarno su ih super odradili.
      Ako hoces prijavi se na moj blog,uskoro planiram recenziju svih boja :)

      Избриши

Постави коментар