My favourite-powder & concealer

I stigli smo do drugog u nizu postova "My favourite",i danas ću vam pisati o korektoru i puderu koje ja koristim.Primetila sam da je post o maskari bio veoma čitan,pa se nadam da će vam se i ovaj post isto tako dopasti.

Prvo ću vam pisati o puderu,jer je ipak najbitnije imati dobar puder u boji koja odgovara vašem tenu.
Puder koji ja već nekoliko godina koristim,je Covergirl olay tone rehab 2 in 1 fondation,broj 110 classic ivory.Zaista fenomenalan puder,veoma kremast i razmaziv kada se raznosi po licu.I kao što možete videti na slici,u tubici se pored covergirl pudera koji izjednacava ton koze i pokriva nepravilnosti,nalazi i Olay serum koji hidrira kožu za vreme dok vam je puder na licu.Toliko je lagan da ga tokom nošenja bukvalno ne osečate,i kada ga skinete koža ne bude onako suva i iziritirana kao kod nekih pudera,već se osećate kao da ste na licu imali samo kremu.

Može se naći u 14 nijansi,tako da se može naći nijansa za svakoga,i to je ogormna prednost.
Puder ima pumpicu iz koje istovremeno izlaze i serum i puder,tako da ih istovremeno nanosite na lice,ali je zbog toga prekrivnost osrednja(sasvim dovoljna za one bez previše problematične kože).

Nažalost,koliko ja znam,nema da se kupi u Srbiji,ali možete ga poručiti sa Amazona,po ceni od 9.69 dolara(poštarina je besplatna).

Sledeća stvar je korektor,i u pitanju je Aurin Cover me concealer,broj 153.

Odličan korektor,namenjen flekama,bubuljicama i nekim sitnijim nepravilnostima na licu,mada je meni ok i kada su podočnjaci u pitanju.S tim da je u stiku,zaista je kremast i lako razmaziv,srednje prekrivnosti,ali za sad se dobro pokazao.Moram priznati da se sa njim tek upoznajem,ali mislim da zaslužuje mesto u ovom postu s tim da ga koristim gotovo svaki dan.Može se naći u svim drogerijama i parfimerijama,u pet nijansi(151-155),ja sam negde izmedju(133),mada planiram da dokupim još i 152 jer je dušud ao da bude malo blaži hajlajter,pa ću vam i o tome pisati ako se pokaže kao dobar.

Cena korektora je 399 dinara,mada zavisi od mesta gde kupujete jer je u manjim parfimerijama Aura nešto jeftinija.
i samo na kraju da napomenem da ja puder i korektor u glavnom nanosim beauty blenderom,mada sam ranije puder nanosila četkicom za puder i rumenilo(da,puder i rumenilo u jednom...).

Nadam se da vam se ovaj post svideo,i pišite o čemu biste voleli da pišem postove :D
Instagram queens_beautycorner

Коментари

Постави коментар