Recenzija moje kolekcije essence proizvoda

Znam da sam na instagramu napisala da cu ovaj post objaviti pre podne i izvinjavam se svima na cekanju,ali nadam se da razumete da je  pisanje recenzija veliki posao,a narocito ako je to recenzija velikog broja proizvoda.
Da ze duzim mnogo,uradicu vam recenziju svih mojih essence proizvoda kako biste,u slucaju da imate neku nedoumicu,mogli da se malo bolje uputite u neki proizvod.
Počeću od senki,počto njih nekako ima najviše...
x
Gledala sam da uradim recenziju senki iz različitih kolekcija,tako da sad imam ove četiri iz kolekcija I love NUDE,metal GLAM,Wow 3D i jednu senku iz njihove obične kolekcije pa cu vam svaku ukratko opisati :)
Prva je senka iz essence 3D kolekcije
                                                                                                            Ova kolekcija ima senke u zaista prelepim bojama i moja je broj 03 irresistible choco cupcake.
Senka je veoma dobro pigmentovana,zanimljive teksture sa jedva primetnim sljokicama.Lepo se blenda i zaista sam se zaljubila u nju.

Cena senke je 375 dinara,i pošto essence povlači stare kolekcije,ima da se nadje po ceni od 129 dinara ali nažalost,retko gde.Tako da ako negde naletite na nju,imate sve moje preporuke da je uzmete :)

Sledeca senka je iz essence I love NUDE kolekcije

Takodje senka koju obožavam,odlično pigmentovana,sasvim onoliko koliko jedna nude senka i treba da bude.Smatram da su i ovu kolekciju odlicno uradili bez izuzetaka.Postoji šest boja,a moja je u broju 02 cake pop..Izvinjavam se zbog lošeg kvaliteta slike,ali sliku sam radila naknadno kad nisam imala dnevno svetlo...

Cena ove senke je 339 dinara,ali je situacija ista kao i sa proslom,pa se moze naci retko gde,tako da ako vam se ova senka svidja,požurite do najblize drogerije dok se nije rasprodala...

Poslednja od senki iz essence "posebnih" kolekcija je senka iz kolekcije essence Metal glam

Ovo je jedna od retkih kolekcija u kojoj mi se ne svidjaju baš sve boje,ali posto im je i ova kolekcija raznovrsna za svakog se da naci po nesto...Moja senka je u boji 01 jewel up the ocean,fenomenalno je pigmentovana,veoma zanimljive boje i idealna kad vam treba nesto "malo drugačije"

Ova senka kosta oko 350 dinara,i trenutno nema svuda u prodaji,ali mi je receno da essence zeli da ih vrati ili bar da izbaci nesto slicno tako da to zeljno iscekujem..

Dolazi na red senka iz njihove standardne kolekcije

Pigmantacija ove senke je jako loša,ali što nije slučaj sa svim senkama iz ove kolekcije.Moja senka je u broju 09 get ready

.Nažalost ne mogu da kažem da je preporučujem,ali pogledajte neku drugu senku iz te obične esence kolekcije,jer stvarno ima da se nadje svašta,
.
Sada ću preći na palete senki.Na početku zelim da napomenem da sam od decembra prosle godine,neizmenično koristila ove paletice,jednu u dnevnoj,a drugu u noćnoj varijanti
Prva paleta je paleta All obout ROSES,koju sam koristila u toj nekoj dnevnoj varijanti.

Senka ima osam boja,od kojih su tri mat,3 imaju satenski završetak,a dve imaju sitan šimer u sebi.Pigmentacija boja je solidna,nekih boja je lošija,nekih malo bolja,ali svakako ako se neka boja stavi u dva sloja to ispadne sasvim zadovoljavajuće.Na očima traje nekoliko sati,ali u koliko stavite neku podlogu,moze trajati i do osam sati!

Cena palete je 579 dinara,i ova paleta se pojavljuje u jos nekoliko varijanata,All ABOUT Nudes,Bronye,Greys i Vintage.
Sledaca paleta je essence SMOKEY eyes,moja nocna varijanta

Ovo je paleta koja je meni uvek stajala u torbi,i kad god mi je trebal malo svecanija sminka na brzinu,ja sam od ovoga za tri minuta pravila smokey eyes.Moja je 01 smokey night,a cini mi se da ima i braonkasta ovakva.Boje su odlično pigmentovane,lepo se blendaju i kao sto sam vec rekla,u tri poteze cetkicom,i pocetnik moze napraviti odlican smokey eyes.

Cena palete je 379 dinara,sto je veoma povoljno,s obzirom na kvalitet senki,postojanost i teksturu.Tople preporuke kad je u pitanju ova paleta :)

Sada dolaze na red maskare :D
Puno se prica o odlicnim a veoma povoljnim essence maskarama i njihovom fenomenalnom efektu na trepavicama.Mogu da se slozim sa tim i da kazem da ja njihove maskare obozavam i da su mi favorit kada su u pitanju drogerijske maskare.
Ja imam tri maskare,i kao i o senkama o svakoj cu vam pisati pojedinacno

Prva,a i maskara koju sam zasigurno najvise koristila(što se može zakljuciti po njenom izlizanom pakovanju) je maskara Get BIG lashes.

Maskara stvarno ostavlja efekat velikih trepavica nakon prvog nanosenja,ima prakticnu cetkicu koja vam razdvaja dlacice da se ne zalepe,Veoma je kvalitetna,a kosta samo  nekih 260 dinara.

Sledeca je njena vodootporna dvojnica Get BIG lashes WATERPROOF

Četkica je slična kao kod obicne,samo uža pri vrhu i takodje ostavlja efekat velikih crnih trepavica kao sto se i ocekuje od svake dobre maskare.Ja nisam ljubitelj vodootpornih maskara jer imam osecaj kao da su mi trepavice slepljene,ali u slučaju da ih neko voli,bukvalno može da uroni glavu u vodu maskara se neće ni pomeriti.Cena je kao i kod prosle oko 260 dinara,ne znam tačno,jer sam ove dve maskare kupila u kompletu.

Treca,i poslednja,maskara je essence All eyes on me multi effect maskara

Ova maskara mi je omiljena,i od kad sam je kupila stalno je koristim.Ima fenomenalnu cetkicu koja jedim potezom nanosi upravo onoliko proizvoda koliko vam je potrebno,ko voli efekat vestackih trepavica,a ne zna ili nema vremena da ih stavlja,može jednostavno naneti ovu askaru u više slojeva.Cena je slicna kao kod prethodne dve,cini mi se 269 dinara.

Sada prelazim na ajlajnere koih definitivno ima najviše.
Prva četiri su essence tecni ajlajneri,crni,crni sa šljokicama,i dva srebrna sa šljokicama
Crnim ajlajnerima sam preyadovoljna,veoma su precizni i čak češće koristim njih nego one u olovci koji su većini lakši za korišćenje.

E sad,što se tiče ova dva srebrna,mi nismo našli zajednički jezik.Prvo,četkice su im neverovatno loše,kao da ih je neko namerno raščupao,drugo,ja ne mogu ni da vidim kakav trag ostavljaju ti ajlajneri kad ih stavljam takvom četkicom koja ni ne ostavlja trag na kapku,najbukvalnije!
Ne znam da li je to greska samo u ova dva što sam ja kupila ili su svi takvi,ako je neko koristio nek mi napiše svoje utiske...

Čini mi se da je cena ajlajnera manje od 300 dinara.

Dolazi na red ajlajner koji se pokazao kao veoma dobar,2 in 1 eyeliner pen
On ima dve strane za deblje i preciznije iscrtavanje,mada su po mom mišljenju obe strane veoma precizne,i knacno vam ne treba neka posebna veština za dobro nanošenje.Deblja strana ostavja svetliji trag,ali ja njim nacrtam oblik a tanjim delom iscrtam liniju,


Zatim,crna olovka koja me je oduševila!U pitanju je essence GEL eye pencil waterproof

Ova olovka od 309 dinara,može se porediti sa Diorovim olovkama,koje su skoro deset puta skuplje.Ostavlja tanak crni rag,postojana je i ne razmazuje se.

Sada na red dolaze karmini.Essence ima nekoliko kolekcija karmina od kojih ja volim samo onu najobicniju.Trenutno imam jedan njihov karmin,u broju 07 koji ne skidam!Dosta je pigmentovan,postojan i ima fenomenalnu boju!Ima još lepih boja koje planiram da kupim prvom zgodnom prilikom.Cena karmina je oko 309 dinara.

I poslednja,ali ne i najmanje bitna stvar,su essence lakovi za nokte.Citala sam dosta recenzija o njima i svi su u glavnom pisali kako su boje lepe ali kako se veoma brzo ljušti sa vrhova noktiju.Sa tim da imaju fenomanalne boje mogu da se složim ali što se tiče ovoga da nemaju neki kalitet stvarno ne mogu da am potvrdim jer ja imam takve nokte da ce apsolutno svaki lak da mi se ljušti ako ne stavim top coat.

Prva dva,sivi i bordo su moja dva omiljena koje ne skidam bukvalno nikada.Sivi je kada se namaže u boji svoje bočice,dok na suncu poprimi nijansu sa čepa.Što se tiče bordo laka,nije to baš klasična bordo ali fenomenalno izgleda na noktima i obožavam je.Providni je kao i svaki drugi providni lak,i ima takvu četkicu da u dva poteza prekrije ceo nokat.Ovaj poslednji The Jelly,je bio potpuno razočarenje...Ja sam očekivala da ce ostaviti neku lepu providno rozikastu boju,medjutim on je u prva tri sloja samo kao providan lak sa šljokicama.Kao što se vidi na slici,bočica je do pola potrošena,i to sve danas pre podne dok sam pokušavala da dobijem neku boju..
Sve u svemu,volim njihove lakove i smatram da fenomenalno izgledaju na noktima nakon nanešenog prvog sloja!
Cena im je 199 dinara.

U koliko vam se svidela ova recenzija komentarišite,pišite mi vaše utiske o nekim proizvodima kao i šta bi voleli da pišem u nekoj sledećoj recenziji!
posetite moj instagram profil gde će izlaziti informacije o novim postovima :D
queens_beautycorner
Pratite moj blog i nadam se da ćete me podržati u daljem radu!

Коментари

Постави коментар